A

Aikuissosiaalityön palvelut sosiaalitoimistossa JUSTissa

Aikuissosiaalityö palvelee Järvenpään uudessa sosiaali- ja terveyskeskuksessa JUSTissa, os. Lääkärinkuja 1, 04410 Järvenpää. Sosiaalitoimisto sijaitsee JUSTin toisessa kerroksessa. Neuvonta palvelee ilman ajanvarausta arkisin klo 10.00 - 14.00. Työntekijöille varataan henkilökohtaiset asiointiajat puhelimitse, sähköpostilla tai jättämällä yhteydenottopyyntö neuvontaan.

Lastensuojelu palvelee Etera-talolla os. Yhteiskouluntie 13, 4.krs. Lapsen huoltajuus-, tapaamis- ja elatusasioissa palvelee Keski-Uudenmaan perheoikeudellinen yksikkö.

Yhteydenotto sosiaalitoimistoon:

Työntekijöille ei ole erillistä puhelinaikaa, vaan työntekijät tavoittaa pitkin päivää (työntekijöiden puhelinnumerot). Mikäli et tavoita työntekijää puhelimitse ja haluat hänen ottavan sinuun yhteyttä, niin jätä vastaajaan nimesi ja yhteystietosi.


Sosiaalitoimiston fax (09) 2719 2840.


Toimeentulotukipäätöksiin liittyvät tiedustelut osoitetaan päätöksentekijälle.
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi. Yhteydenoton työntekijöihin voi tehdä sähköpostitse ja saada yleistä neuvontaa, mutta tietosuojasyistä asiakasasioihin ei voida vastata sähköpostitse. 

Aikuissosiaalityön palvelupiste JUSTissa on auki arkisin maanantai–perjantai klo 10.00–14.00.

Palvelupisteessä voit saada sosiaalipalveluissa asiointiin liittyvää opastusta, jättää yhteydenottopyynnön taikka jättää täydentävän tai ehkäisevän toimeentulotuen hakemuksen.
Perustoimeentulotukihakemukset on tullut 1.1.2017 alkaen osoittaa Kelaan joko sähköisesti tai paperisena. Kelan Järvenpään toimiston osoite on Sibeliuksenkatu 13, 04400 Järvenpää.

Aikuissosiaalityön yhteystiedot

Asiakaspysäköinti ja kulku JUSTiin

Asiakaspysäköinti JUSTin viereisessä parkkitalossa ja parkkitalon viereisellä pysäköintialueella. Kulku asiakasajanvarauksille ja palveluneuvontaan tapahtuu pääovesta.

Ilmoittautuminen JUSTiin tullessa

Itseilmoittautumispiste löytyy pääoven vierestä ala-aulasta. Lisäksi voit ilmoittautua 2.kerroksen itseilmoittautumispisteessä portaiden yläpäässä tai palveluneuvonnan neuvontatiskillä.