A

Ajankohtaista Vapaa-aika- ja harrastuspalveluissa


Vapaa-aika- ja harrastuspalveluiden ja koulutus- ja ohjauspalveluiden esite 2017-2018 on nähtävillä.

Esite 2017-2018 (pdf-tiedosto).

Esite jaetaan järvenpääläisiin kotitalouksiin viikolla 24.

Esitteestä löydät Järvenpään Opiston, Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston ja liikuntapalveluiden tarjonnan. Sekä tietoa Versosta ja Nuorisokeskuksesta.


Voit hoitaa meillä Opiston ja liikuntapalveluiden kurssimaksut saatuasi laskun.

Meillä seuraavat maksuvälineet käteis- ja korttimaksujen lisäksi: Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum saldo, TykyOnline, Ticket Mind&Body ja Ticket Duo, Tyky-kuntoseteli, Tyky-kuntoseteli+, Virikekortti ja Virikesetelit.


Kiinnostaako yhdistysten toiminta?

Sähköinen yhdistysrekisteri Järvenpäässä toimivista yhdistyksistä.

Yhdistysrekisteri tarjoaa tietoa yhdistysten järjestämistä harrastamisen mahdollisuuksista sekä yhdistysten toiminnasta. Tavoitteena on, että rekisteristä löytyy mahdollisimman kattavat ja ajantasaiset tiedot Järvenpäässä toimivista yhdistyksistä ja yhteisöistä. Sivustolta löytyy myös tapahtumakalenteri, jossa yhdistykset voivat ilmoittaa tulevista tapahtumistaan. Rekisteri on tarkoitettu kuntalaisten, yhdistysten ja yritysten käyttöön.

Yhdistysrekisterin ylläpidosta vastaa Järvenpään kaupungin Sivistyksen- ja vapaa-ajanpalvelupiste,vapaa-aikakeskus(at)jarvenpaa.fi. Yhdistykset päivittävät itse rekisteriin tulevat tiedot.

Järvenpäässä toimivat yhdistykset ja yhteisöt löytyvät osoitteesta http://yhdistykset.jarvenpaa.fi/