A

MUUTOKSIA PERHEKESKUSTOIMINNOISSA!

Perhekeskus Maahisen salitilat Maahisessa toimivat sinne Postikadun Perhepalveluista siirtyneen toimintaterapian väistötilana toistaiseksi. Maahisen perhetyö (lapsiperheiden kotipalvelu ja nk. Vanhempainohjaus), neuvolapiste ja iltatoiminnot sekä tietysti leikkipuistotoiminta ja siihen liittyvät Pihakäyttäjien tila toimivat kuten ennenkin. Samoin Juhani Ahon leikkipuisto taukotiloineen on avoinna entiseen tapaan arkisin.

Osa Maahisen päiväaikaisista ryhmätoiminnoissa pyritään siirtämään 'uuteen' toimitilaan, Puistolan päiväkodin varhaiskasvatukselta tyhjentyneeseen kiinteistöön, os. Valtuustonkatu 8 (MLL:n perhekeskus Keltasirkun viereinen talo). Ryhmätoimintaa tulevat talossa järjestämään yhdessä kunta ja syntynyt Keski-Uudenmaan Sote-kuntayhtymä, johon suuri osa nk. Pienten lasten palvelujen henkilöstöstä on siirtynyt työntekijöinä. 

Toimitilajärjestely on luonteeltaan tilapäinen ja sekä perhekeskus Maahisen että perhekeskus Pollen tilojen perhekeskuskäyttöön palataan, kun väistötilatarve pienenee uudisrakentamisen myötä.

Tiedotamme tavoitteen mukaisesti syyskuussa käynnistyvistä Puistolan kiinteistön avoimista ryhmätoiminnoista ym. heti, kun aikataulut sen sallivat.

Yst. terv. Juha Särkkä, perhekeskuspalvelujen päällikkö 040 315 2130