A

Ammatilliset työpajat

Lounaskahvilat Cooperinkulma ja Kartanon Kahvila

tarjoavat eri-ikäisille järvenpääläisille kokemusta keittiö- ja ravintola-alan työelämästä. Toimintaan tullaan monilla erilaisilla sopimuksilla ja eri lähtökohdista.

Osa työntekijöistä on alan opiskelijoita ja osa hakee kokemusta työllistyäkseen paremmin avoimille työmarkkinoille. Työpajamuotoinen kahvila sopii myös niille, jotka ovat kuntoutumassa työelämään.

Mikäli olet järvenpääläinen ja kiinnostunut toiminnasta, ota yhteyttä ensin Vaikuttamon uravalmentajaan.

Yhteystiedot: Vaikuttamo, puh. 040 315 3151, vaikuttamo@jarvenpaa.fi

Lue lisää Cooperin kulman työpajatoiminnasta tästä (pdf). Löydät meidät nyt myös facebookista Cooperinkulma Seuraa ajankohtaisia postauksiamme tuotteista ja toiminnasta!

Lue lisää Kartanon Kahvilan työpajatoiminnasta tästä. Löydät meidät myös facebookista Kartanon kahvila. Käy tykkäämässä!

LIITO-paja

Vanhakylänniemessä toimiva 16–29-vuotiaille suunnattu työpaja tarjoaa mahdollisuuden opiskeluun ja työkokeiluun sekä tehtyjen työtehtävien hyväksiluvun jatko-opintoihin Keudalla. 

Monipuoliset työtehtävät, kuten rakentaminen, pintakäsittely, sisustaminen, kiinteistönhuolto, piha- ja puutarhanhoito sekä eläintenhoito mahdollistavat myös tutkinnon osien suorittamisen vaikka et olisi vielä edes opiskelija. LIITO on yksilöllinen oppimisympäristö, jossa saat tukea elämän kaikilla eri osa-alueilla.


Oli unelmasi mikä tahansa; "ajatus lähtee sinusta ja yhdessä saamme sen liitoon!"

Ohjaaja, Janne Nieminen, puh. 040 315 3975 

AUTOPAJA, 16–29-vuotiaille

Puistotie 27:ssä sijaitseva autopaja tarjoaa mahdollisuuden oppia autojen, moottoripyörien ja pienkoneiden korjausta.

Autopajalla työskentelet pienryhmässä ja saat yksilöllistä ohjausta. Voit suorittaa tutkinnon osia, suunnitella erilaisia koulutus- ja työllistymisvaihtoehtoja tai olla TE-toimiston työkokeilussa.

Autopaja on autokorjaamo, jossa tehdään asiakastöitä.  Teemme tilauksesta autojen, mopojen ja moottoripyörien huollot ja korjaukset, kuten koneremontit ja  katsastustarkistukset.

Ohjaaja, Marko Salminen, puh. 040 315 3877, etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi