A

Ammattipajat

LOUNASKAHVILA COOPERINKULMAN TYÖPAJA

tarjoaa eri-ikäisille työttömille järvenpääläisille kokemusta keittiö- ja ravintola-alan työelämästä. Toimintaan tullaan monilla erilaisilla sopimuksilla ja hyvin eri lähtökohdista. Osa työntekijöistä on kuntoutumassa työelämään ja osa hakee kokemusta ruokapalvelualan töistä työllistyäkseen paremmin avoimille työmarkkinoille.

Mikäli olet järvenpääläinen työtön työnhakija ja kiinnostunut Cooperin kulman toiminnasta, ota yhteyttä ensin Vaikuttamon työvalmentajaan.

Yhteystiedot: Vaikuttamo, työvalmentaja Heidi Pelli, puh. 040 315 2464, etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi

Lue lisää Cooperin työpajatoiminnasta tästä (pdf). Löydät meidät nyt myös facebookista Cooperinkulma Käy tykkäämässä!

LIITO-paja

Vanhakylänniemessä toimiva 16–29-vuotiaille suunnattu työpaja tarjoaa mahdollisuuden opiskeluun ja työkokeiluun sekä tehtyjen työtehtävien hyväksiluvun jatko-opintoihin Keudalla. 

Monipuoliset työtehtävät, kuten rakentaminen, pintakäsittely, sisustaminen, kiinteistönhuolto, piha- ja puutarhanhoito sekä eläintenhoito mahdollistavat myös tutkinnon osien suorittamisen vaikka et olisi vielä edes opiskelija. LIITO on yksilöllinen oppimisympäristö, jossa saat tukea elämän kaikilla eri osa-alueilla.


Oli unelmasi mikä tahansa; "ajatus lähtee sinusta ja yhdessä saamme sen liitoon!"

Ohjaaja, Janne Nieminen, puh. 040 315 3975 

AUTOPAJA, 16–29-vuotiaille

Puistotie 27:ssä sijaitseva autopaja tarjoaa mahdollisuuden oppia autojen, moottoripyörien ja pienkoneiden korjausta.

Autopajalla työskentelet pienryhmässä ja saat yksilöllistä ohjausta. Voit suorittaa tutkinnon osia, suunnitella erilaisia koulutus- ja työllistymisvaihtoehtoja tai olla TE-toimiston työkokeilussa.

Autopaja on autokorjaamo, jossa tehdään asiakastöitä.  Teemme tilauksesta autojen, mopojen ja moottoripyörien huollot ja korjaukset, kuten koneremontit ja  katsastustarkistukset.

Ohjaaja, Marko Salminen, puh. 040 315 3877, etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi