A

Työnhakija, löydä boogien voimin uusi työ!

DuuniBoogie:ssa haetaan laajasti eri alojen osaajia:

Hoiva- ja opetusala:  lastenhoitajia, opettajia, lähihoitajia, sairaanhoitajia, koulunkäynninohjaajia, henkilökohtaisia avustajia.

Tekniikka/ ICT- , rakennus-, ja metalliala: LVI-asentajia, sähkö-, mekaniikka- ja autonasentajia, automaatio/ kunnossapitoasentajaa, rengas- ja sähköasentajia, kodinhälytysjärjestelmäasentajia, hitsaajia, koneistajia, rakennusmestaria, rakennusapu- ja kirvesmiehiä, huoltoteknikoita, teknisiä operaattoreita, automaatiosuunnittelijoita, master data specialistia.

Catering- , elintarvike ja kaupanala: elintarvikealan osaajia/pakkaajia, osaajia kansainväliseen markkinointiin, keittiö- ja ravintola-alan osaajia, asiakasneuvottelijoita, kassamyyjiä, myyntiedustajia.

Lisäksi haetaan mm. franchising kauppiasyrittäjiä, varastotyöntekijöitä, henkilöitä graafisiin- ja digipainotehtäviin, siivous- ja kiinteistön huollon osaajia, pihatyöntekijöitä sekä tehdastyöntekijöitä.

Työnhakuun tarjolla myös ulkoista ja sisäistä sparrausta. 

DuuniBOOGIEssa pääset hiomaan työhaastattelu ja työnhakuasiakirja taitojasi.  Saat henkilökohtaista sparrausta alan ammattilaisilta ja tutustut erilaisiin valmennuspalveluihin. Säihkettä silmiin ja kutrit kuntoon loihtivat Keudan parturi-kampaaja sekä kosmetologiopiskelijat maksutta Tyylillä duuniin! -projektin puitteissa.

Tositarinoita työllistymispoluista mm. työkokeilun tai rekrytointifirman kautta. Tule ottamaan selvää muunmuassa miten rekrytointi kokeilun avulla voit päästä palkkatyöhön kiinni tai mitä tarkoittaa oppisopimus.

Oletpa hakemassa uutta työpaikkaa tai vaihtamassa alaa. DuuniBOOGIE on juuri sinua varten!

OTA ANSIOLUETTELO MUKAASI, VOIT JÄTTÄÄ SEN TYÖNANTAJALLE "KÄYNTIKORTIKSI" TAI SAADA VINKKEJÄ PÄIVITYKSEEN CV-WORKSHOPISTA!

OHJELMA klo 11-15  

klo 11:05  LAVALLA: Tervetuloa DuuniBoogieen! 

klo 11:20  LAVALLA: Deittikuningatar Anna Uusiheimala avaa tilaisuuden 

klo 12:00–12:15 PIENRYHMÄTILA: Rouva Sana -Verkon ja somen mahti työnhaussa 

klo 12:00 LAVALLA: Järvenpään teatteri esittää -Työhaastattelu 

klo 13:00–13:15 PIENRYHMÄTILA: Rouva Sana - Verkon ja somen mahti työnhaussa 

klo 13:00 LAVALLA: Oppisopimuksella ja palkkatuella duuniin. Mikä ihmeen rekrtyointi- ja työkokeilu? Aiheesta keskustelee Työ-ja elinkeinotoimisto,  Keudan työelämäpalvelut ja oppisopimusopiskelija Tarek. 

klo 13:30 LAVALLA: Rekryfirman kautta duuniin? -Henkilöstövuokrausyrityksen kautta työllistyneiden kokemuksia 

klo 14:00 LAVALLA: K-Raudan yrittäjä, Taina Källi Järvenpäästä kertoo työllistämiskokemuksistaan 

klo 15:00 Kiitos käynnistä ja hyvää kotimatkaa!

Katso DuuniBoogie -esittelyvideo!

 

 

Tule löytämään boogien voimin uusi työ! Kerro kaverillesi ja ota työtä hakeva naapurisikin mukaan!

  

Lisätietoja tapahtumasta:

Järvenpään kaupunki/työllisyysyksikkö Marjo Kanninen p.040 315 2496, Ohjaamo Järvenpää Päivi Kemp p. 040 315 3899. etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi

 

 

Katso video omassa ikkunassa