A

Työnantaja, tule löytämään boogien voimin osaavia tekijöitä!

DuuniBOOGIE –rekrytointitapahtuma 20.9 klo 11-15

Temal -kiinteistö Tehtaankatu 2, Järvenpää 

DuuniBOOGIE -rekrytointitapahtumaan mahtuu noin 15 työpaikkoja, työkokeilua, oppisopimusta tai muuta vastaavaa tarjoavaa työnantajaa. Ideana on, että tilaisuuteen osallistuu eri alojen työnantajia,  jotka kohtaavat soveltuvia hakijoita paikan päällä. Pyrimme varmistamaan toteuttamisessa mukana olevien työllisyystoimijoiden avulla, että paikalle kutsuttavat työnhakijat pystyvät osaamisellaan vastaamaan yrityksesi tarpeisiin mahdollisimman kattavasti.

Työnhakijoille on tarjolla muun muassa monenlaisia sparrauspalveluja perinteisestä CV-workshopista speed coachingiin sekä esimerkiksi yksilöneuvontaa oman tyylin löytämiseksi.

Ilmoittaudu maksuttomasti viimeistään 31.8 mennessä! Mikäli kysyntä ylittää tarjolla olevien ständipaikkojen määrän, saatamme joutua valitsemaan yritykset tapahtumaan.

Tule kuulemaan asiantuntijoiden parhaimmat vinkit rekrytointitavoista ja löydä uusi tekijä!

Työnantaja, bongaa tekijä.  Haussa työntekijä oppisopimuksen voimin? Mietitkö mikä on uusi palkaton rekrykokeilu? Mistä hakea tukea palkkauskustannuksiin? Nyt on mahdollisuus kysyä. Tule kuulemaan asiantuntijoiden parhaimmat vinkit rekrytointitavoista ja löydä uusi tekijä!

DuuniBOOGIE -tapahtumassa pääset kuulemaan myös tositarinoita yrittäjien erilaisista ja onnistuneista rekrytoinneista esimerkiksi työkokeilun tai palkkatuen avulla. Työ- ja elinkeintotoimiston asiantuntijat ja Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän työelämäpalvelut jalkautuvat yrittäjien ständeille kertomaan muun muassa oppisopimuksesta ja palkkaustuista. Tartu tilaisuuteen ja kysy asiantuntijoilta. Verkostoidut myös muiden yrittäjien ja paikallisten työllisyys- ja rekrytoimijoiden kanssa.

Mitkä tärkeät tekijät yhdistävät deittailua ja työnhakua?

Tilaisuuden avaa Deittisirkuksen omistaja, Suomen deittikuningattareksikin tituleerattu yrittäjä Anna Uusiheimala. Tule hakemaan DuuniBOOGIEsta uusi tekijä! Kaiken tämän lisäksi saat uusia vinkkejä työllistämiseen!

 

ILMOITTAUDU NOPEASTI!

Hyvä yrittäjä, olet käyttämässä erinomaisen tilaisuuden rekrytoida vaivattomasti ja maksutta työvoimaa.

Ilmoittaudu viimeistään 31.8 mennessä!

Ilmoittautuminen: https://www.webropolsurveys.com/S/56D035916F5E50DF.par 

 

-Päivitämme tälle sivulle ja facebook (työllisyysyksikkö/cooperinkulma) sivustolle DuuniBOOGIEN ohjelmaa-   

 

Tervetuloa löytämään boogien voimin osaava tekijä!

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Järvenpään kaupungin työllisyyspalvelut ja Ohjaamo Järvenpää. Menossa mukana myös Järvenpään yrittäjät ry., Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto sekä HRAKS Alusta -hanke.

Lisätietoja tapahtumasta: Järvenpään kaupunki/työllisyysyksikkö Marjo Kanninen p.040 315 2496, Ohjaamo Järvenpää Päivi Kemp p. 040 315 3899. etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi