A

Olisiko aika selvittää mikä on Järvenpään DuuniBOOGIE juhlavuonna 2017?

Tulossa DuuniBOOGIE –rekrytointitapahtuma 20.9

Temal -kiinteistö Tehtaankatu 2 Järvenpää

 

Tule löytämään boogien voimin työ tai tekijä!

Työnhakija, bongaa duuni. Valmistaudu kohtaamaan työnantajasi. Työnhakuun tarjolla ulkoista ja sisäistä sparrausta. Mukana mm. Tyylillä duuniin -projekti. Tilaisuuden avaa Deittisirkuksen omistaja, Suomen deittikuningattareksikin tituleerattu Anna Uusiheimala. Mitkä tärkeät tekijät yhdistävät deittailua ja työnhakua? Tule hakemaan Duuniboogiesta vinkit työllistymiseen!

Työnantaja, bongaa tekijä. Ilmoittaudu maksuttomasti messuille löytämään uusi työntekijä. Haussa työntekijä oppisopimuksen voimin? Mietitkö mikä on uusi palkaton rekrykokeilu? Mistä hakea tukea palkkauskustannuksiin? Tule kuulemaan asiantuntijoiden parhaimmat vinkit rekrytointitavoista ja löydä uusi tekijä!

 

Päivitämme tälle sivulle ja facebook (työllisyysyksikkö/cooperinkulma) sivustolle DuuniBOOGIEN ohjelmaa. 

 

YRITYKSILLE DuuniBOOGIE -rekrytapahtumaan ilmoittautuminen alkaa 2.5 klo 12.  

Hyvä yrittäjä, olet käyttämässä erinomaisen tilaisuuden rekrytoida vaivattomasti ja maksutta työvoimaa.

DuuniBOOGIE -rekrytointitapahtumaan mahtuu noin 15 työpaikkaa, rekrytointi- tai työkokeilua tai oppisopimusta tarjoavaa yritystä. Ilmoittauduthan siis nopeasti! Tavoitteena on, että tilaisuuteen osallistuvat yritykset edustavat monipuolisesti eri aloja, jolla varmistetaan, että paikalle kutsuttavat työnhakijat pystyvät osaamisellaan vastaamaan läsnä olevien yritysten tarpeisiin mahdollisimman kattavasti.

DuuniBOOGIE-tapahtumassa pääset kuulemaan myös tositarinoita yrittäjien erilaisista ja onnistuneista rekrytoinneista esimerkiksi työkokeilun tai palkkatuen avulla, sekä verkostoitumaan muiden yrittäjien ja paikallisten työllisyys- ja rekrytoimijoiden kanssa. Ilmoittaudu heti tästä linkistä: (Linkki aukeaa 2.5 klo 12)

 

 

Lisätietoja messuista

Järvenpään kaupunki Ohjaamo Päivi Kemp p. 040 315 3899 / Työllisyysyksikkö Marjo Kanninen p.040 315 2496, sähköposti etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi