A

Mikä on Järvenpään työllistämisen DuuniBOOGIE juhlavuonna 2017?

DuuniBOOGIE –rekrytointitapahtuma 20.9 klo 11-15

Temal -kiinteistö Tehtaankatu 2, Järvenpää 

Työnantaja, bongaa tekijä. Ilmoittaudu maksuttomasti messuille löytämään uusi työntekijä. Haussa työntekijä oppisopimuksen voimin? Mietitkö mikä on uusi palkaton rekrykokeilu? Mistä hakea tukea palkkauskustannuksiin? Tule kuulemaan asiantuntijoiden parhaimmat vinkit rekrytointitavoista ja löydä uusi tekijä!

DuuniBOOGIE -tapahtumassa pääset kuulemaan myös tositarinoita yrittäjien erilaisista ja onnistuneista rekrytoinneista esimerkiksi työkokeilun tai palkkatuen avulla. Verkostoidut myös muiden yrittäjien ja paikallisten työllisyys- ja rekrytoimijoiden kanssa.

Tilaisuuden avaa Deittisirkuksen omistaja, Suomen deittikuningattareksikin tituleerattu yrittäjä Anna Uusiheimala. Mitkä tärkeät tekijät yhdistävät deittailua ja työnhakua? Tule hakemaan Duuniboogiesta vinkit työllistämiseen!

ILMOITTAUDU NOPEASTI!

Hyvä yrittäjä, olet käyttämässä erinomaisen tilaisuuden rekrytoida vaivattomasti ja maksutta työvoimaa.

DuuniBOOGIE -rekrytointitapahtumaan mahtuu noin 15 työpaikkaa, rekrytointi- tai työkokeilua tai vaikkapa oppisopimusta tarjoavaa yritystä. Idea on, että tilaisuuteen osallistuvat yritykset edustavat monipuolisesti eri aloja. Mikäli kysyntä ylittää tarjolla olevien ständipaikkojen määrän, saatamme joutua valitsemaan yritykset tapahtumaan. Pyrimme varmistamaan toteuttamisessa mukana olevien työllisyystoimijoiden avulla, että paikalle kutsuttavat työnhakijat pystyvät osaamisellaan vastaamaan yrityksesi tarpeisiin mahdollisimman kattavasti. Ilmoittaudu viimeistään 31.8 mennessä!

Ilmoittaudu heti tästä linkistä: https://www.webropolsurveys.com/S/56D035916F5E50DF.par 

-Päivitämme tälle sivulle ja facebook (työllisyysyksikkö/cooperinkulma) sivustolle DuuniBOOGIEN ohjelmaa-   

Tule löytämään boogien voimin osaava tekijä!

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Järvenpään kaupungin työllisyyspalvelut ja Ohjaamo Järvenpää. Menossa mukana myös Järvenpään yrittäjät ry., Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto sekä HRAKS Alusta -hanke.

Lisätietoja tapahtumasta:

Järvenpään kaupunki/työllisyysyksikkö Marjo Kanninen p.040 315 2496, Ohjaamo Järvenpää Päivi Kemp p. 040 315 3899. etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi