A

Ehkäisyneuvola

Ehkäisyneuvolat Jampan ja Keskustan neuvoloissa vastaavat raskauden ehkäisyyn ja raskauden keskeytykseen liittyvissä kysymyksissä. Palveluita tarjotaan terveydenhoitajan ja lääkärin vastaanotoilla.

Ole hyvä, tulosta ja täytä päihdekysely (pdf) ehkäisyneuvolan käyntiä varten.

Ajanvaraukset ja puhelinneuvonta terveydenhoitajien puhelintuntina arkisin klo 12.00 - 13.00.

Neuvolan puhelinpalvelu on uudistunut. Puhelinpalveluun on lisätty jonotusmahdollisuus. Kännykkänumerot ovat jääneet pois käytöstä. 

Neuvola-ajan voit peruuttaa sähköpostilla osoitteessa peruutus.neuvola(a)jarvenpaa.fi HUOM! Peruutusviesteihin ei vastata. Varaa uusi aika puhelimitse tai sähköisen asiointipalvelun kautta.

 

KESÄAIKA 2017

Ehkäisyneuvola on kokonaan suljettu 17.7.-30.7. Raskauden keskeytyksiin liittyvissä asioissa sulun aikaan yhteydenotot suoraan terveyskeskukseen.

Huolehdithan ehkäisyvalmistereseptien uusimisesta hyvissä ajoin ennen kesäsulkua.

Jampan neuvola on suljettu 3.7.-30.7.

 

Keskustan neuvola, JUST
    Jampan neuvola
Lääkärinkuja 1, 04410 Järvenpää   Jampankaari 5a, 04440 Järvenpää
     26.6.2017 alkaen osoitteessa Oksapolku 1, 04440 Järvenpää
Maija Tikkanen  09 2719 3232   Hanna Viirre  09 2719 3337
     

Sähköinen ajanvaraus

Voit varata ehkäisyneuvolaan terveydenhoitajan kontrollikäynnin myös sähköisesti täältä. Sähköinen asiointi edellyttää aiempaa hoitokontaktia ehkäisyneuvolaan. Mikäli olet varaamassa ensimmäistä aikaa terveydenhoitajalle tai aikaa ehkäisyneuvolan lääkärille, varaa aika puhelimitse.

Papa-seulonta

Järvenpääläiset naiset saavat kutsun Papa-seulontanäytteeseen sinä vuonna, kun täyttävät 30 vuotta. Kutsu tulee jatkossa viiden vuoden välein. Toivottavaa on, että nämä ikäseula-näytteet käytetään hyväksi. Näytteitä ei oteta ehkäisyneuvolassa, vaan kutsu tulee HUS-laboratoriosta.

Mikäli asiakas on tehnyt tietojenluovutuskiellon väestörekisteriin, hän ei saa kutsua seulontaan, joten aika tulee tällöin itse varata HUS-labista.

 

Haluatko antaa palautetta neuvolapalveluista?
Kirjallisen asiakaspalautteen voitte jättää neuvoloiden auloista löytyviin asiakaspalautelaatikoihin tai verkkopalvelun kautta täältä.

 

Neuvolapalvelut kuuluvat samaan Pienten lasten palveluiden yksikköön Perhekeskus Maahisen sekä Perhepalvelut -tiimin kanssa.

 

 

Kasvun ja vanhemmuuden tuen palvelut, hallinto:

  • Perhesosiaalityön johtaja Minna Kairesalo 040-315 2343
  • palvelupäällikkö Juha Särkkä 040 315 2130