A

Elinkeino- ja yrityspalvelut

Järvenpää on hyvä paikka yrittää, asua ja harrastaa. Kannattaa olla osa tätä tarinaa!

Ole osa tätä tarinaa -fiilisfilmi

 

Järvenpään kaupunki on merkittävä kaupallinen ja hallinnollinen keskus Keski-Uudellamaalla sekä osa Helsingin seudun metropolialueen talous- ja työssäkäyntialuetta.

Yritysten sijaintipaikaksi Järvenpää on optimaalinen. Kaupungin yritys- ja teollisuustonttien hinnat ovat kilpailukykyisiä ja toimitilojen vuokrat edullisempia kuin Kehä III:n sisäpuolella. Kulkuyhteydet toimivat niin pääkaupunkiseudulle kuin muuallekin Suomeen varmistaen tuotteiden ja työvoiman liikkuvuuden.

Järvenpää sijaitsee pääradan ja Helsinki–Lahti-oikoradan varrella, Lahden moottoritien ja Tuusulan moottoritien tuntumassa, vain 38 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Helsinki-Vantaan lentokenttä löytyy noin puolen tunnin ajomatkan päästä. 

Järvenpäässä toimii noin 2 700 yritystä, joista merkittävimpiä ovat muun muassa Valmet, Rocla, Wursti, Helsingin Mylly, Marimatic, Auramo, Mestaritoiminta, Rautanainen (K-Rauta), Kuljetus ja Maanrakennus P. Salonen, Prisma, K-citymarket, Kavika, Temal, Aerial, Elopak, Tietosähkö ja Pentisol. Järvenpään elinkeinorakenne on monipuolinen ja kattaa yritystoiminnat luovista aloista aina metalli- ja paperiteollisuuteen.

Työllisyydenhoidon keskeisenä tavoitteena on varmistaa osaavan ja koulutetun työvoiman saatavuus. Järvenpäässä avoimena olevat työ- ja kesätyöpaikat löydät Työpaikat-sivulta

Järvenpään kaupungin elinkeinopalvelut on olemassa Sinua ja yritystäsi varten. Toimimme kaupungin keulakuvana yritysmarkkinoinnissa sekä pyrimme osaltamme vaikuttamaan yritysten sijoittumiseen ja menestymiseen Järvenpäässä. Autamme sinua löytämään yrityksellesi parhaat ratkaisut, olipa kyseessä sijoittautumisasiat, toimitilat tai muut yritystoimintaan liittyvät asiat.

Teemme yhteistyötä kiinteistövälittäjien ja toimitilojen omistajien kanssa, joilta saamme ajankohtaista tietoa vapaista tai pian vapautuvista toimitiloista. Lisäksi varmistamme, että Järvenpään kaupungilla on monipuoliseen yritystoimintaan soveltuvaa, kysyntää vastaavaa tonttitarjontaa.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Olli Keto-Tokoi

Elinkeinojohtaja Olli Keto-Tokoi

elinkeino- ja työllisyyspalvelut

Puhelin: 040 315 2566

Sähköposti: etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi

 Susanna Aramo

 

 

Yrityspalvelupäällikkö Susanna Aramo

elinkeinopalvelut, yritysyhteistyö ja yritystonttien markkinointi

Puhelin: 040 315 3130

Sähköposti:etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi