A

Elinkeino- ja yrityspalvelut

Järvenpää on hyvä paikka yrittää, asua ja harrastaa. Ole osa tätä tarinaa!

Järvenpään kaupunki on merkittävä kaupallinen ja hallinnollinen keskus Keski-Uudellamaalla sekä osa Helsingin seudun metropolialueen talous- ja työssäkäyntialuetta.

Yritysten sijaintipaikaksi Järvenpää on optimaalinen. Kaupungin yritys- ja teollisuustonttien hinnat ovat kilpailukykyisiä ja toimitilojen vuokrat edullisempia kuin Kehä III:n sisäpuolella. Kulkuyhteydet toimivat niin pääkaupunkiseudulle kuin muuallekin Suomeen varmistaen tuotteiden ja työvoiman liikkuvuuden.

Järvenpää sijaitsee pääradan ja Helsinki–Lahti-oikoradan varrella, Lahden moottoritien ja Tuusulan moottoritien tuntumassa, vain 38 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Helsinki-Vantaan lentokenttä löytyy noin puolen tunnin ajomatkan päästä. 

Elävä kävelykatu

Järvenpäässä toimii noin 2 500 yritystä, joista merkittävimpiä ovat muun muassa Valmet, Rocla, Lidl jakelukeskus, Luja-Betoni, Wursti, Helsingin Mylly, Auramo, Mestaritoiminta, Rautanainen (K-Rauta), Kuljetus ja Maanrakennus P. Salonen, Prisma, K-Citymarket, Kavika, Temal, Aerial, Elopak, Tietosähkö ja Pentisol. Järvenpään elinkeinorakenne on monipuolinen ja kattaa yritystoiminnat luovista aloista metalliteollisuuteen. Palveluala on yhä kasvava elinkeinomuoto. Järvenpään eteläosaan rakentunut Lidlin uusi jakelukeskus on tuonut noin 300 uutta työpaikkaa Järvenpäähän.

Työllisyyden edistämisen keskeisenä tavoitteena on varmistaa osaavan ja koulutetun työvoiman saatavuus. Järvenpäässä avoimena olevat työ- ja kesätyöpaikat löydät Työpaikat-sivulta

Järvenpään kaupungin Elinkeinopalvelut on olemassa Sinua ja yritystäsi varten. Toimimme kaupungin keulakuvana yritysmarkkinoinnissa sekä pyrimme osaltamme vaikuttamaan yritysten sijoittumiseen ja menestymiseen Järvenpäässä. Autamme sinua löytämään yrityksellesi parhaat ratkaisut.

Varmistamme, että Järvenpään kaupungilla on monipuoliseen yritystoimintaan soveltuvaa ja kysyntää vastaavaa tonttitarjontaa. Järvenpään kaupungin yritystontit: businessjarvenpaa.fi

Ota rohkeasti yhteyttä!

Susanna Aramo


Yrityspalvelupäällikkö Susanna Aramo

Elinkeinopalvelut, yritysyhteistyö ja yritystonttien markkinointi ja myynti

Puhelin: 040 315 3130

Sähköposti: etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi

Marko Kauppinen

Elinvoimajohtaja Marko Lehenberg

Elinvoima, asuminen ja kehittäminen -avainalueen johtaminen

Puhelin: 040 315 3590

Sähköposti: etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi