A

Elokuvat

Laatuelokuvien keskiviikkonäytökset klo 20.00  

STUDIO 123
Helsingintie 12, 04400 JÄRVENPÄÄ
Kassa puh. (09) 836 6770 

NÄYTÖKSET SYYSKUUSSA 2019

4.9. CLAIRE DARLINGIN VIIMEISET HULLUTUKSET (La dernière folie de Claire D.)
K7
Catherine Deneuve
on yhä vain Ranskan huomattavin naisnäyttelijätähti. Krzyzstof Kieslowskin maineikkaan väritrilogian apulaisohjaajana kouliintunut JULIE BERTUCELLI on saanut Deneuven vastanäyttelijäksi tämän oman tyttären Chiara Mastroiannin: Deneuve esittää ikääntyvää Clairea, joka päättää kesän ensimmäisenä hellepäivänä päästä eroon tavaroistaan puutarhansa kirpputorilla – ja Mastroianni hänen tytärtään, joka lähtee pitkästä aikaa lapsuudenkotiinsa selvittämään, mistä äidin "hullutteluissa" on kyse. Ehkä yksinäisyydestä, menneisyydestä, eroista... 2018. (1 t 34 min)

11.9. TRANSIT K12
Saksan kärkiohjaajan (Barbara, Phoenix) uusin huipputeos liikkuu jännittävästi, mutta täysin luontevasti kuin kahdessa ajassa: Anna Seghersin toisen maailmansodan Ranskan miehityskauteen sijoittama romaani on filmattu nykypäivän Marseillessa, jolloin syntyy kiehtovia ajatussiltoja. Kolmiodraamassa "Saksan Joaquin Phoenix" Fraz Rogowski näyttelee natseja pakenevaa, henkilöllisyytensä vaihtanutta saksalaista, joka odottaa viisumia Amerikkaan, mutta rakastuu kirjailijamiestään etsivään salaperäiseen Marieen (Paula Beer). Saksa/Ranska 2018. (1 t 41 min)

18.9. RIVIEN VÄLISSÄ (Double vies) K12
Kesähetkien ja Sils Marian pilvet -elokuvan älykkään humaanin ranskalaisohjaajan OLIVIER ASSAYASin uusin teos on painokkaista teemoista huolimatta ihailtavan kepeä draamakomedia maailman muuttumisesta, keski-iän kriiseistä ja ihmissuhteista. Juliette Binoche ja Guillaume Canet ovat mukana näyttelijäjoukossa, jonka jäsenet kiistelevät pariisilaisessa kustannusmaailmassa kirjailijan uuden teoksen julkaisemisesta – ja rakkaudesta. Digitaalisuuskin taitaa saada huutia... 2018. (1 t 48 min)

25.9. THEY SHALL NOT GROW OLD K16
Millaista oli sotia ensimmäisen maailmansodan rintamalla – miltä miehistä tuntui, kun he söivät, lepäsivät, ystävystyivät tai sitten joutuivat rankkoihin taisteluihin henkensä edestä? Sodan satavuotisjuhlan merkeissä uusseelantilainen ohjaajavirtuoosi PETER JACKSON (Taru Sormusten Herrasta) on tehnyt vaikuttavan ja koskettavan dokumentin, jossa henkiin jääneiden länsirintaman sotilaiden (joukossa hänen isoisänsä) autenttiset tarinat heräävät sota-ajan tallennuksissa hämmästyttävästi nykytekniikalla eloon miesten suiden kertomina ja värikuviksi muutettuina. 2018. (1 t 4 min)

Liput 8,50 €                     Facebookissa: Kunnankino Järvenpää
               TERVETULOA!


Laatuelokuvat ovat mukana Kulttuuriluotsitoiminnassa!

Kulttuuriluotsilogo