A

Elokuvat

Laatuelokuvien keskiviikkonäytökset klo 20.00  

STUDIO 123
Helsingintie 12, 04400 JÄRVENPÄÄ
Kassa puh. (09) 836 6770 

NÄYTÖKSET TAMMIKUUSSA 2019

2.1. NOTHING LIKE A DAME S

Judi Denchillä ja Maggie Smithillä on Oscar-ehdokkuuksia ja -palkintoja vaikka muille jakaa, mutta myös Joan Plowright ja Eileen Atkins ovat kunnostautuneet merkittävästi niin elokuvissa, televisiossa kuin teatterissakin. Kun nämä neljä ystävystä – brittinäyttelemisen grand old damet – kokoontuvat teelle, juttua heidän työstään ja urastaan riittää hurmaavasti ja hauskasti! Ohjaus ROGER MICHELL. 2017. (1 t 24 min)

9.1. SHOPLIFTERS – PERHESALAISUUKSIA (Manbiki kazuku) K12
Japanilaisen perheen ja lasten mestarillisen kuvaajan HIROKAZU KORE-EDAn uusin teos voitti ansaitusti Cannesin filmijuhlien Kultaisen palmun. Tokion laitamilla asuva iso perhe pysyy hengissä pikkurikollisuudella: varastamalla. Mitä tapahtuukaan kun perhe löytää pikkulapsen ja opettaa sen omille tavoilleen? Viehättävää, sydäntäsärkevää, mutta hauskaakin tosihumanistin kerrontaa. 2017. (2 t 1 min)

16.1. THE RIDER K12
Viime vuoden kauneimpiin elokuviin kuuluu amerikankiinalaisen naisen CLOÉ CHAOn ohjaustyö nuoresta rodeoratsastajasta, jolle hevosen potkun seurauksena suositellaan ratsastamisesta luopumista – mutta se on hänelle kaikki kaikessa. Puolidokumentaarisen elokuvan pääosan esittäjälle Brady Jandreaulle on todellisuudessa tapahtunut samoin. Taipumattomuuden ja kilvoittelun oodi. Oikeita cowboyta! 2017. (1 t 44 min)

23.1. COLETTE K12
Aina charmikas Keira Kneightley valloittaa näyttelemällä 1900-luvun alkupuolella vaikuttanutta Colettea, ranskalaista näyttelijää ja kirjailijaa, joka ylsi jopa Nobelin kirjallisuuspalkinnon saajaehdokkaaksi. WASH WESTMORELANDin elokuvassa Colette julkaisee esikoisromaaninsa miehensä nimissä, mutta teoksen menestyksen siivittämänä alkaa haastavaan taisteluun sukupuolensa hyväksymiseksi. Britannia/USA 2017. (1 t 51 min)

30.1. KESÄ (Leto) K12
Vuoden 2017 parhaisiin ensi-iltoihin lukeutuva elokuva 1980-luvun hajoavasta Neuvostoliitosta, sen nuorisosta, epäsovinnaisesta rock-tähdestä Mayk Naymenkosta, Natalia-vaimosta ja kolmiodraaman täydentävästä nousevasta tähdestä Viktor Troysta (kaikki todellisia hahmoja). Teatteriguru KIRILL SEREBRENNIKOV on kotiarestissa jouduttuaan putinilaisen valtakoneiston epäsuosioon, mutta pystyi viimeistelemään ohjaustyönsä Cannesiin, mistä tuli parhaan soundtrackin voitto. Venäjä/Ranska. (2 t 8 min)

Liput 8,50 €                     Facebookissa: Kunnankino Järvenpää
                 TERVETULOA!


Laatuelokuvat ovat mukana Kulttuuriluotsitoiminnassa!

Kulttuuriluotsilogo