A

Elokuvat

Keskiviikko-Kino – laatuelokuvien keskiviikkonäytökset klo 20.00  

STUDIO 123
Helsingintie 12, 04400 Järvenpää
Kassa puh. (09) 836 6770 

NÄYTÖKSET MARRASKUUSSA 2019

6.11. AND THEN WE DANCED
K12
Harvinainen georgialainen elokuva valloittaa maailmaa lämmöllään ja koskettavuudellaan. Ruotsingeorgialaisen LEVAN AKINin ohjaustyö sijoittuu nuorten tanssijoiden maailmaan Tbilisissä 2013. Tanssiryhmä ja yhteiskunta ovat yhtä konservatiivisia sallimaan sen, että Merab (loistava Levan Gelbaklian) on aina tanssinut ja seurustellut partnerinsa Maryn kanssa, mutta alkaakin tuntea vetoa ryhmän miespuoliseen tulokkaaseen, kilpailijaansa Irakliin. Georgia/Ruotsi/Ranska 2019. (1 t 45 min)

13.11. MARIANNE & LEONARD: SANOJA RAKKAUDESTA (Marianne & Leonard: Words of Love) K12
So long, Marianne on yksi Leonard Cohenin koskettavimpia lauluja – kohteenaan hänen norjalainen muusansa Marianne Ihlen, jonka kanssa kanadalainen laulaja-säveltäjä koki syvältä kouraisevan rakkaussuhteen 1960-luvun legendaarisessa taiteilijakommuunissa kreikkalaisella saarella. Mutta sielunkumppaneiden ystävyys kesti kuolemaan asti. Arvostettu brittiläinen dokumenttiohjaaja NICK BROOMFIELD – yksi Mariannen rakastajista – on tehnyt suhteesta puhuttelevan dokumentin. 2019. (1 t 42 min)

20.11. KIITOS TILAUKSESTASI (Sorry We Missed You) K12
Englantilainen arkirealismin tinkimätön mestari KEN LOACH on ilmeisesti vihdoin päättänyt 83-vuotiaana lopettaa yli puoli vuosisataa kestäneen maineikkaan uransa tähän Cannesissa taas huomiota herättäneeseen "tavallisten ihmisten" kuvaukseen. Kuten Minä, Daniel Blake -elokuvassaan, Loach kertoo jälleen vuoden 2008 finanssikriisin jälkeisestä nykytilanteesta, uudesta taloudesta, jossa työntekijöiden oikeudet kapenevat. Rickin ja hänen perheensä talous on ollut pitkään tiukoilla velkojen vuoksi, joten hän tarttuu tilaisuuteen alkaa franchise-yrittäjäksi. Sudenkuopat kuitenkin vaanivat, ja välit raskasta työtä tekevän hoitajavaimonkin kanssa joutuvat koetukselle. 2019. (1 t 41 min)

27.11. THE IRISHMAN K16 Huom! Studio 1 klo 18.30, liput 14 €
Spesiaalinäytös: Samoihin aikoihin, kun mestari MARTIN SCORSESEn vuosikausia valmistama rikosdraama tulee Netflixiin, saamme erikoisluvalla esittää eepoksen isolla kankalla ykkössalissa koko kolme- ja puolituntisessa mahtavuudessaan. Alan valiot Robert De Niro, Al Pacino, Harvey Keitel ja Joe Pecsi ensi kertaa kaikki yhdessä! Mystisesti kuolleen ay-johtaja Jimmy Hoffan ja ennen kaikkea hänet mahdollisesti murhanneen "irlantilaisen" vaikuttava tarina, jota on ylistetty festivaaliesityksissä ja povattu Oscar-pöydän puhdistajaksi. USA 2019. (3 t 29 min)

Liput 8,50 €                     Facebookissa: Kunnankino Järvenpää
               TERVETULOA!


Keskiviikko-Kino on mukana Kulttuuriluotsitoiminnassa!

Kulttuuriluotsilogo