A

Elokuvat

Laatuelokuvien keskiviikkonäytökset klo 20.00  

STUDIO 123
Helsingintie 12, 04400 JÄRVENPÄÄ
Kassa puh. (09) 836 6770 

MAALISKUUN 2018 OHJELMISTO

7.3. FANTASTINEN NAINEN (Una Mujer Fantástica) K12
Hienon naispotretin Glorian chileläisen tekijän SEBASTIÁN LELIOn seuraava ohjaus, parhaan "vieraskielisen" elokuvan Oscar-ehdokkaaksi yltänyt Fantastinen nainen kertoo hätkähdyttävästi sukupuolenvaihdosleikkauksen kokeneesta Marinasta. Daniela Vegan intohimoisesti näyttelemä, tarjoilijana työskentelevä ja laulajan urasta haaveileva Marina taistelee oikeuksistaan olemassaoloonsa ja rakkaussuruunsa. Monet ovat kokeneet elokuvassa persoonallisia Almodóvar-vaikutteita. 2017. (1 t 44 min)

14.3. PHANTOM THREAD
K12
Magnolian ohjaajan PAUL THOMAS ANDERSONin tuorein elokuva oli kuuden Oscarin ehdokkaana, mm. parhaasta elokuvasta, ohjauksesta ja pääosasta – Daniel Day-Lewis on uransa viimeiseksi ilmoittamassaan roolissa jälleen mieleenpainuva hahmo 1950-luvun Lontoon muotiguruna Reynolds Woodcockina. Naimaton taiteilijasielu omistautuu työlleen, mutta vaihtuvien naisten jälkeen uusi rakastajatar-muusa Alma voi tahdonvoimallaan muuttaa kaiken. Tunteiden ja pukujen juhlaa! 2017. (1 t 44 min)

21.3. HAPPY END
K12
Rakkauden, Pianonopettajan ja Valkoisen nauhan itävaltalaisen mestariohjaajan MICHAEL HANEKEn uusin työ on hieman absurdi ja komediallinen kuvaus porvarisperheestä, joka asuu Englannin kanaalin rantakaupungissa Calaisissa. Isabelle Huppert esittää vaikeuksiin joutuvan rakennusfirman johtajaa, Jean-Louis Trintignant hänen suorapuheista isäänsä. Taustalla vaikuttavat haastavasti modernin aikamme ilmiöt, pakolaiskriisistä ja mielenterveysongelmista tietoyhteiskuntaan. 2017. (1 t 47 min)

28.3. SUOJELIJAT (Les gardiennes)
K12
Vaikuttavan munkkiluostarikuvauksen Jumalista ja ihmisistä tekijän XAVIER BEAUVOIS'n uutuus Suojelijat on neljän "Ranskan Jussin" eli Césarin ehdokkaana. Nathalie Baye näyttelee maalaisemäntää, joka tilan miesten lähdettyä ensimmäisen maailmansodan taisteluihin joutuu vuoden 1915 Ranskassa pitämään huolta kotirintaman raskaista tehtävistä tyttärensä (lupaava tulokas Laura Smet, Bayen ja Johnny Hallidayn tytär) ja orvon Francinen kanssa. Koruttomassa, taidokkaaan rauhallisessa tarinassa traagisuus, mutta myös romanttiset tunnot saavat osansa. 2017. (2 t 15 min)

Liput 8,50 €                     Facebookissa: Kunnankino Järvenpää
                 TERVETULOA!


Laatuelokuvat ovat mukana Kulttuuriluotsitoiminnassa!

Kulttuuriluotsilogo