A

Hinnasto

Hyödynnä uimahallin sisäänpääsymaksujen pakettihinnat!

uintimaksu/pienryhmälippu: 1 aikuinen, 1-2 lasta (5-17v) 8,50€

uintimaksu/ryhmälippu: 2 aikuista, 2-3 lasta (5-17v) 17,00€

Liikunnanohjaajan voi tilata pitämään ohjatun liikuntaryhmän tai luennon työpaikalle. Mahdollisuus on myös tilata räätälöity starttikurssi asiakkaiden toiveiden mukaan.

Liikuntapalveluiden ja Opiston liikuntatarjonnan kausi- ja muut maksut voi tarkistaa täältä.

Liikunnanohjauspalvelut (pdf)

 

Uimahallin katon alta löydät itse uimahallin, missä on tekemistä kaiken ikäisille. Lämmin monitoimi- ja hieronta-allaspuoli on omiaan esimerkiksi rentoutumiseen sekä venyttelyyn ja opetus- sekä nuorisoaltaat käy hyvin uintia opetteleville sekä leikki-ikäisille ja leikkimielisille. Perheen pienimmille on ihanan lämmin tenava-allas sopiva uinnin aloitukseen. Kylmäaltaassa voi virkistäytyä 6-8 asteen vedessä. Lisäksi hallista löytyy kuuden radan verran 25 metriä pitkää pääallasta, minkä radoilla voi vesijuosta, kuntouida, uida kovempaa tai harjoitella.

Uimahallin katon alta löytyy myös kuntosali lämmittelylaitteineen, painopakkalaitteineen ja vapaaharjoittelu puolineen ja niihin kuuluvat pukuhuoneet, mistä löytyy suihkut.

Ryhmäpukuhuoneita on uimahallissa kaksi ja niitä voi vuokrata tuntihintaa esimerkiksi synttäreille, perheelle, kaveriporukalla. Ryhmäpukuhuoneista löytyy pukutilat, vessa, suihkutilat sekä sauna ja sieltä on oma käynti uima-altaille.

Kokoustiloja löytyy kaksi kappaletta uimahallilta ja niitä voi vuokrata tapahtumiin, kokouksiin, toimitsijahuoneiksi tai vaikkapa taukotilaksi.

Liikuntahalli on uimahallin kyljessä oleva, samoilla ulko-ovilla toimiva iso liikuntasali, jonka saa jaettua kolmeen osaan. Katsomot löytyy sekä riittävästi pukutiloja ja iso katsomo.

Uimahallin kanssa samalla kampusalueella on kaksi jäähallia ja jäiden lisäksi samoista tiloista löytyy monitoimitila mikä on jaettavissa kahteen osaan, peilisali sekä kokoustila.

Kampusalueelta ulkoharjoitteluun löytyy kaksi tenniskenttää kumirouhepohjalla sekä Beach Volley-kenttä.

Liikuntakeskus Piiroselta löytyy kaksi peilisalia, painimolski, kuntosali sekä yläkerran tatami-, telinevoimistelu- ja lämmitelyalueet sekä vikellyspukki. Lisäksi löytyy runsas määrä pukutiloja ja yleinen "oleilutila".

Tutustu myös koulujen ja päiväkotien liikuntasaleihin, ulkopelikenttiin sekä muihin  vuokrattaviin tiloihin.