A

Hinnasto

Hyödynnä uimahallin sisäänpääsymaksujen pakettihinta!

uintimaksu/pienryhmälippu: 1 aikuinen, 1-2 lasta (5-17v) 8,90€

Uimahallin hinnaston löydät uimahallin omilta nettisivuilta.

Liikunnanohjaajan voi tilata pitämään ohjatun liikuntaryhmän tai luennon työpaikalle. Mahdollisuus on myös tilata räätälöity starttikurssi asiakkaiden toiveiden mukaan. Liikunnanohjauspalveluiden hinnaston voit nähdä sivun alussa (palveluiden hinnasto)

 

 

Uimahallin katon alta löydät itse uimahallin, missä on tekemistä kaiken ikäisille. Lämmin monitoimi- ja hieronta-allaspuoli on omiaan esimerkiksi rentoutumiseen, kuntouttamiseen sekä venyttelyyn ja opetus- sekä nuorisoaltaat käy hyvin uintia opetteleville sekä leikki-ikäisille ja leikkimielisille. Perheen pienimmille ihanan lämmin tenava-allas on juuri sopiva uinnin aloitukseen. Kylmäaltaassa voi virkistäytyä 6-8 asteen vedessä. Lisäksi hallista löytyy kuuden radan verran 25 metriä pitkää pääallasta, minkä radoilla voi vesijuosta, kuntouida, uida kovempaa tai harjoitella. Tutustu tästä monitoimialtaan yleisövuoroihin.

Uimahallin katon alta löytyy myös kuntosali lämmittelylaitteineen, painopakkalaitteineen ja vapaaharjoittelu puolineen ja niihin kuuluvat pukuhuoneet, mistä löytyvät suihkut.

Ryhmäpukuhuoneita on uimahallissa kaksi ja niitä voi vuokrata tuntihintaan esimerkiksi synttäreille, perheelle tai vaikka kaveriporukalle. Ryhmäpukuhuoneista löytyvät pukutilat, vessat, suihkutilat sekä saunat. Pukutiloista on oma käynti suoraan uima-altaille. Ryhmäpukutilat sijaitsevat uimahallin alakerrassa, mihin johtaa kierreportaat. Myös pukutiloista altaalle mentäessä on noustava portaat ylös.

Kokoustiloja löytyy uimahallin tiloista kaksi ja niitä voi vuokrata tapahtumiin, kokouksiin, toimitsijahuoneiksi tai vaikkapa taukotilaksi.

Liikuntahalli on uimahallin kyljessä oleva, samoilla ulko-ovilla toimiva iso liikuntasali, jonka saa jaettua kolmeen osaan. Isot katsomot löytyvät sekä riittävästi pukutiloja.

Uimahallin kanssa samalla kampusalueella on kaksi jäähallia ja jäiden lisäksi samoista tiloista löytyvät monitoimitila mikä on jaettavissa kahteen osaan, peilisali sekä kokoustila. Tutustu tästä jäähallin yleisövuoroihin.

Kampusalueelta ulkoharjoitteluun löytyy Beach Volley-kenttä ja uimahallin/jäähallin kuntorata.

Liikuntakeskus Piironen sijaitsee kampusalueen läheisyydessä. Sieltä löytyy tiloja kaikenlaisiin liikuntatarkoituksiin. Liikuntakeskus pitää sisällään kaksi peilisalia, painimolskin, esteettömän kuntosalin sekä yläkerran tatami-, telinevoimistelu- ja lämmitelyalueet ja vikellyspukin. Lisäksi liikuntakeskuksesta löytyy runsas määrä pukutiloja ja yleinen "oleilutila".

Tutustu myös koulujen ja päiväkotien liikuntasaleihin, ulkopelikenttiin sekä muihin vuokrattaviin tiloihin kohdasta "liikuntatilat".