A

Hyvinvointipalvelut

Päivitetty 27.8.

Myllytien toimintakeskus

Myllytien toimintakeskuksessa yhdistysten ja järjestöjen järjestämiä ryhmiä ja muita toimintoja ei käynnistetä ennen syyskuun puoliväliä. Tilanne arvioidaan tartuntatautitilanne huomioiden uudelleen syyskuun aikana ja ohjeistetaan tartuntatautiviranomaisia kuullen.

Kaupungin omat toiminnat Myllytien toimintakeskuksessa käynnistyvät osittain ja hallitusti 1.9.2020 alkaen tartuntataudin ehkäisystä annettuja ohjeita ja suosituksia noudattaen. Myllytien toimintakeskuksen ryhmätiloissa rajoitetaan osallistujamääriä siten, että turvavälejä voidaan noudattaa. Kaupungin liikuntaryhmät käynnistyvät Myllytien toimintakeskuksessa viikolla 35.

Cooperin Kulma

Cooperin Kulman ruokasali on avattu elokuun alusta lounasruokailuun ma–pe klo 10.30–13.00 välisenä aikana. istumapaikkoja on harvennettu ja asiakkaita on ohjeistettu käsi- ja yskimishygieniaan. Cooperin Kulmassa käyminen on sallittua ainoastaan täysin terveenä.
Lisätietoja Cooperin Kulman toiminnasta

Kaupungin ympärivuorokautiset asumisyksiköt

Suomen hallitus suositteli 17.6., että hoivakotien asukkaille järjestettäisiin mahdollisuus tavata läheisiään esimerkiksi ulkona riittävästä suojautumisesta huolehtien, tai järjestämällä erillisiä suojattuja tapaamistiloja. Vierailut myös vanhusten ympärivuorokautisen hoivan yksiköissä ovat mahdollisia, mutta yksiköiden johtajat voivat tarvittaessa kieltää vierailut tartuntatautilain perusteella.

Keusoten ympärivuorokautisen asumisen yksiköissä omaistapaamiset on aloitettu jo osassa yksiköitä mahdollisuuksien mukaan. Käytännössä ne on toteutettu ulkona ja varattu etukäteen. Tällä tavoin varmistetaan turvavälit sekä henkilökunnan riittävyys tapaamisen järjestämiseen.

Mikäli haluat tulla tapaamaan läheistäsi, olethan ensin yhteydessä asumispalveluyksikköön ja sovit tapaamisen järjestelyistä. Vierailijoiden on oltava täysin terveitä ja noudatettava yksikön hygieniaohjeita.

Vaikuttamo

Työnhakijoille tukea työllistymiseen ja osaamisen kehittämiseen saa Vaikuttamosta. Vaikuttamon palvelut toimivat edelleen etänä, mutta mahdollista on tavata myös ajanvarauksella Vaikuttamon toimipisteessä. Tulethan sovittuun tapaamiseen vain täysin terveenä. Tiedotamme palvelun muutoksista somekanavilla ja tällä sivustolla.

Osaamis- ja työllisyyspalvelut ja Vaikuttamo

Nuorisopalvelut

 Nuorisotyöntekijät tavoittaa somesta maanantaista perjantaihin klo 16–20. Myös puhelimitse ja WhatsAppilla saa yhteyden. Työntekijöiden puhelinnumerot ja ajankohtaiset tiedotteet nuorisopalveluiden toiminnasta löytyvät Nuorten Järvenpää -sivustolta

Perhetalo Joutsikki 

Lapsiperheiden hyvinvoinninohjaajat ovat tavoitettavissa puhelimitse arkisin klo 8–16 numeroista 040 315 2769 (alle kouluikäisten perheet) ja 040 315 2211 (kouluikäisten perheet). Yhteyttä voi ottaa myös tekstiviestillä tai Wilma-viestillä.
Lisätietoja lapsiperheiden hyte-palveluista

Tärkeitä puhelinnumeroja

MLL - Puhelinpalvelu (myös englanniksi, arabiaksi ja ruotsiksi)

Terapeuttisia palveluja koronasta selviämiseen (Suomen Mielenterveystalo)