A

Järvenpään Opisto

Käytössäsi monipuolinen kurssi- ja luentotarjonta

 VAPAITA

KURSSIPAIKKOJA

Järvenpään Opisto tarjoaa vuosittain noin 700 erilaista kurssia ja luentoa. Aihepiirit vaihtelevat historiasta hyvinvointiin ja kreikan kielestä käsitöihin. Opistossa voi opiskella Avoimen yliopiston opintoja, 14 eri kieltä, kuvataiteita, kirjallisuutta, lausuntaa, teatteria,  musiikkia, tanssia, liikuntaa, kotitaloutta, käsitöitä, teknisiä töitä, vesiliikennettä ja tietotekniikkaa.

Järjestämme opetusta eri puolilla Järvenpäätä useissa toimipisteessä. Kurssilaisia on vuosittain yli 12 000 ja opetustunteja yli 13 000.

Järvenpään Opiston, Liikuntapalveluiden, kirjaston ja Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston yhteisesite on saatavissa jakopisteistä mm. kirjasto, Järvenpää-talo, uimahalli ja opistotalo.

Järvenpään Opiston talo

Järvenpään Opisto toimii Kansakoulunkatu 1:ssä (ent. Keskuskoulu). Sisäänkäynti luokkiin Tarmola, Taitola ja Nokkela koulun pääovesta (ovi A) pihan puolelta, aulasta vasemmalle 1. kerrokseen.

Kuvataide- ja käsityöluokkaan sekä monitoimitilaan käynti on Urheilukadun puolelta, rakennuksen toiselta puolelta (ovi C). Pysäköinti on Sipoontien varressa (Juholan koulun pääty, entinen koirapuisto) ja Urheilukadun varressa (urheilukentän pääty).

  


Järvenpään Opiston asiakaspalvelua ja kassatoimintoja hoitaa:

Sivistyksen ja vapaa-ajan palvelupiste
Hallintokatu 4 (Järvenpää-talo), 04400 Järvenpää
puh. (09) 2719 2498
ma–to klo 11–17, 
pe klo 9–13

(kesäsulku 21.6. - 5.8.2018)