A

Järvenpään taidemuseo

Taidemuseon tämänhetkinen näyttely Suviranta Järnefeltien taiteilijakotina. Kuva Mikhail Olykaynen.

taidemuseo_logo_pieni

Avoinna 2020

Lokakuu suljettu

Marras–maaliskuu ke–su 10–17

7/6/4€ tai Museokortti
alle 18-vuotiaille vapaa pääsy

Open in 2020

October closed

November–March Wed–Sun 10–17

Tickets 7/6/4€ or with Museum Card
Children under 18 years for free

Yhteys / Contact

Kirjastokatu 8, 04400 Järvenpää
taidemuseo(at)jarvenpaa.fi
040 315 3881

Järvenpään taidemuseo Facebookissa     Järvenpään taidemuseo Twitterissä    Järvenpään kulttuuripalvelut Instagramissa

Ajankohtaista

Järvenpään taidemuseo suljettu näyttelynvaihdon ajan 1.-31.10. 

Uusi Kiertokulku-näyttely aukeaa yleisölle 1.11. alkaen. 

Järvenpään taidemuseo suosittelee asiakkaille kasvomaskin käyttöä

Asiakkaita suositellaan käyttämään kasvomaskia museovierailun aikana. Museohenkilökunta käyttää puolestaan suojavisiiriä opastuksilla. Näiden uusien suojautumistoimien lisäksi huolehditaan edelleen riittävistä turvaväleistä sekä hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta, jotta museovierailu olisi mahdollisimman turvallinen kaikille. 

Yleisöopastukset alkavat taas!

Yleisöopastus joka sunnuntai klo 13 museon pääsylipulla tai Museokortilla. Opastus kestää 15 minuuttia. Opastukselle otetaan 10 osallistujaa saapumisjärjestyksessä.

Museovierailun turvallisuus

Koronaviruksen aiheuttama uhka otetaan vakavasti Järvenpään taidemuseolla ja Aholassa. Pyrimme tekemään kaiken mahdollisen viruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Siivousta on lisätty ja tilat siivotaan päivittäin THL:n julkisia tiloja koskevien suositusten mukaisesti. Myös museohenkilökunta puhdistaa ja desinfioi aktiivisesti museosta löytyviä kosketuspintoja. Museotilasta on poistettu kaikki asiakkaiden käytössä olevat laitteet, kuten tabletit ja kuulokkeet. Museon kassatiskille on asennettu suojapleksit ja asiakkaille on tarjolla käsidesiä. Esitteitä saa museohenkilökunnalta.

Sekä Järvenpään taidemuseolla että Aholassa asiakasmääriä on rajoitettu siten, että taidemuseossa on kerrallaan enimmillään 50 ja Aholassa 20 asiakasta riittävien turvavälien takaamiseksi. Molemmissa kohteissa on kuitenkin harvoin ruuhkia. Kumpaankin kohteeseen on myös määritelty oikea kiertosuunta tungosten välttämiseksi.

Suhtaudumme koronaviruksen leviämisen ehkäisyyn vakavasti ja toivomme samaa asiakkailtamme. Huolehdittehan riittävistä turvaväleistä sekä hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Asiakkaita suositellaan maksamaan käteisen sijaan kortilla.

Tässä on mainittu vain muutamia merkittävimpiä museoissa tehtyjä suojatoimenpiteitä. Museohenkilökunta vastaa mielellään lisäkysymyksiin museovierailun turvallisuudesta.

Tervetuloa museoon!