A

JUST - Järvenpään uusi sosiaali- ja terveyskeskus

Tervetuloa JUSTiin

Järvenpään uusi sosiaali- ja terveyskeskus JUST sijaitsee Myllytien ja Helsingintien välisessä korttelissa osoitteessa Lääkärinkuja 1, 04410 Järvenpää.

Yhteystiedot ja palvelut JUSTissa

JUST -opaspanoraama
Panoraamassa voit tutustua JUSTiin ulkoa sekä sisätilojen ensimmäiseen kerrokseen. Näin saat kuvan siitä mihin olet tulossa ja missä palvelut sijaitsevat. Panoraamaa voi ohjata laitteista riippuen hiirellä tai nuolinäppäimillä (kannettavat ja pöytätietokoneet) tai kosketuksen avulla (älypuhelimet ja kämmentietokoneet). Huomioi, että panoraama liikkuu herkästi, eikä esimerkiksi hiirtä tarvitse liikuttaa kovin paljon, jotta näkymä liikkuu.
Panoraaman sisältä löytyvät myös lyhyet opasvideot ITTE -automaateilla tehtävään ilmoittautumiseen, infon toimintaan ja omahoitopisteisiin liittyen. Videot ja kuvat aukeavat klikkaamalla ikoneita ja sulkeutuvat klikkaamalla kyseistä videoita tai kuvaa. Videot on myös tekstitetty, joten et tarvitse ääntä katsoaksesi niitä.

Ilmoittautuminen JUSTin palveluihin tapahtuu ITTE -itseilmoittautumisautomaateilla, joita löytyy kaikkien sisäänkäyntien läheisyydestä.

Liikenne

Järvenpään joukkoliikenne
Palveluliikenne

Asiakaspysäköinti

Asiakaspysäköinti on mahdollista JUSTin viereisessä pysäköintitalossa (JUST-Pysäköinti) ja sen viereisellä pysäköintialueella.
Pysäköintitaloon ja -alueelle Lääkärinkuja 1:een ajo tapahtuu Helsingintien tai Polvipolun kautta.
Pysäköintitalosta pääsee tunnelin kautta ovelle 1B / pääovelle.

Invapysäköinti ja pyöräparkki löytyvät pääoven (1B) ja akuutin (2) ovien läheisyydessä.

JUSTin alueen kartta

Kartta