A

Tutustu kaupunkiin karttojen avulla

Järvenpään kaupunki tuottaa ja ylläpitää erilaisia paikkatietoaineistoja ja karttoja kaupungin omaan hallinnolliseen käyttöön sekä yksityisille asiakkaille.

Kaupungin keskeisiä karttatuotteita:

  • kartat suunnittelua varten (asemakaava- ja pohjakarttaotteet, tonttikartat)
  • asemakaavan pohjakartta on saatavissa myös vektorimuotoisena dwg-tiedostona
  • painotuotteina opaskartta sekä kaupunkipolku- ja pyöräilykartat

Karttatuotteiden luovutus on maksullista. Niiden tilaaminen tapahtuu Seutulantalon palvelupisteestä.

Järvenpään kaupungin opaskartan sekä muut sähköiset kartta-aineistot löydät Järvenpään uudesta karttapalvelusta. Palvelu korvaa lähitulevaisuudessa kokonaan vanhan, osoitteesta kartta.jarvenpaa.fi löytyvän karttapalvelun. Uudesta palvelusta ei välttämättä vielä muutosvaiheessa löydy aivan kaikkia vanhassa palvelussa olleita aineistoja, mutta sitä kehitetään koko ajan. Uudessa palvelussa on panostettu sivujen käytettävyyteen ja pyritään tuomaan tarjolle mahdollisimman monenlaisia aineistoja.

Karttapaikka-palvelussa pääset tutustumaan Maanmittauslaitoksen maastokarttoihin, ilmakuviin ja taustakarttoihin. Voit hakea karttoja koko Suomesta muun muassa paikannimillä ja koordinaateilla. Tarkemmissa mittakaavoissa voit tarkastella myös kiinteistörajoja ja kiinteistötunnuksia. Karttapaikan käyttö ei vaadi rekisteröitymistä. Palvelu on tarkoitettu yksityisille henkilöille ja se on kaikille avoin ja maksuton. Palvelun kautta on mahdollista tilata erilaisia painettuja karttoja.