A

Hyvinvointipalvelut

Päivitetty 8.6. 

Myllytien toimintakeskus

Myllytien toimintakeskusta ei avata kesäkaudella 2020. Ryhmätoiminta on ollut keskeytettynä maanantaista 16.3. alkaen. Myllytien toimintakeskuksessa käy päivittäin kymmeniä ikäihmisten ja muidenkin riskiryhmien ryhmiä.

Cooperin Kulma

Cooperin Kulman kahvila avautuu yleisölle 1.6. Siellä ei järjestetä edelleenkään yhteistä lounasruokailua, mutta ruoka-annoksia voi ostaa ulos ma–pe klo 10.30–13.00 välisenä aikana. Ti–pe klo 8–9 on myös mahdollista noutaa edellisen päivän ennakkotilattu ruoka-annos. Asiakkaita on ohjeistettu käsi- ja yskimishygieniaan. Cooperin Kulmassa käyminen on sallittua ainoastaan täysin terveenä.
Lisätietoja Cooperin Kulman toiminnasta

Kaupungin ympärivuorokautiset asumisyksiköt

Vierailut kaupungin ympärivuorokautisissa asumisyksiköissä lopetetaan hallituksen linjausten 16.3. mukaisesti. Ympärivuorokautisissa asumisyksiköissä asuvat, kotona asuvat iäkkäät ja terveyskeskuksen akuutti- ja kuntoutusosaston potilaat kuuluvat koronaviruksen riskiryhmiin. 

Vaikuttamo

Työnhakijoille tukea työllistymiseen ja osaamisen kehittämiseen saa Vaikuttamosta. Vaikuttamon palvelut toimivat edelleen etänä, mutta mahdollista on tavata myös ajanvarauksella Vaikuttamon toimipisteessä. Tulethan sovittuun tapaamiseen vain täysin terveenä. Tiedotamme palvelun muutoksista somekanavilla ja tällä sivustolla.

Osaamis- ja työllisyyspalvelut ja Vaikuttamo

Nuorisopalvelut

Nuorisotoimi aloittaa normaalin kesätoiminnan ulkotiloissa 1.6. alkaen. Se päättyy juhannuksena. Nuorisotyöntekijät tavoittaa somesta maanantaista perjantaihin klo 16–20. Myös puhelimitse ja WhatsAppilla saa yhteyden. Työntekijöiden puhelinnumerot ja ajankohtaiset tiedotteet nuorisopalveluiden toiminnasta löytyvät Nuorten Järvenpää -sivustolta

Perhetalo Joutsikki 

Perhetalo Joutsikki on suljettuna koko kesäkauden, eikä ryhmätoimintaa järjestetä. Lapsiperheiden hyvinvoinninohjaajat ovat tavoitettavissa puhelimitse arkisin klo 8–16 numeroista 040 315 2769 (alle kouluikäisten perheet) ja 040 315 2211 (kouluikäisten perheet). Yhteyttä voi ottaa myös tekstiviestillä tai Wilma-viestillä.
Lisätietoja lapsiperheiden hyte-palveluista

Tärkeitä puhelinnumeroja

MLL - Puhelinpalvelu (myös englanniksi, arabiaksi ja ruotsiksi)

Terapeuttisia palveluja koronasta selviämiseen (Suomen Mielenterveystalo)