A

Kaupungin hyvinvointipalvelut

Päivitetty 20.3. 

Myllytien toimintakeskuksen ryhmätoiminta keskeytetään maanantaista 16.3. alkaen toistaiseksi. Myllytien toimintakeskuksessa käy päivittäin kymmeniä ikäihmisten ja muidenkin riskiryhmien ryhmiä.

Lounaskahvila Cooperin Kulma on avoinna 17.3. alkaen ma–pe klo 10.30–13.00 vain ruoan noutamiseksi. Koululaisille on tarjolla edellisenä päivänä klo 12.00 mennessä tilattu kylmä ruoka-annos (3 €) ruokalistan mukaan. Ti–pe klo 8–9 on myös mahdollista noutaa edellisen päivän ennakkotilattu ruoka-annos. Asiakkaita on ohjeistettu käsi- ja yskimishygieniaan. Cooperin Kulmassa käyminen on sallittua ainoastaan täysin terveenä.

Lisätietoja Cooperin Kulman toiminnasta

Vierailut kaupungin ympärivuorokautisissa asumisyksiköissä lopetetaan hallituksen linjausten 16.3. mukaisesti. Ympärivuorokautisissa asumisyksiköissä asuvat, kotona asuvat iäkkäät ja terveyskeskuksen akuutti- ja kuntoutusosaston potilaat kuuluvat koronaviruksen riskiryhmiin. 

Ylijäämäruokailua ei järjestetä kouluilla 16.3. lähtien.

Osaamis- ja työllisyyspalvelujen palvelupiste Vaikuttamo sekä Ohjaavien alojen LIITO-työpaja ovat suljettuina. Lisätietoja Osaamis- ja työllisyyspalvelujen sivuilta.

Nuorisotyön toiminnot ovat suljettuina ajalla 17.3.–13.4.2020. Nuorisotyöntekijät tavoittaa somesta maanantaista perjantaihin klo 16–20. Myös puhelimitse ja WhatsAppilla saa yhteyden. Työntekijöiden puhelinnumerot ja ajankohtaiset tiedotteet nuorisopalveluiden toiminnasta löytyvät Nuorten Järvenpää -sivustolta.  

Perhetalo Joutsikki Valtuustonkadulla on suljettu 13.4.2020 saakka. Lapsiperheiden hyvinvoinninohjaajat ovat tavoitettavissa puhelimitse arkisin klo 8–16 numeroista 040 315 2769 (alle kouluikäisten perheet) ja 040 315 2211 (kouluikäisten perheet). Yhteyttä voi ottaa myös tekstiviestillä tai Wilma-viestillä.

Lisätietoja lapsiperheiden hyte-palveluista

MLL - Puhelinpalvelu (myös englanniksi, arabiaksi ja ruotsiksi)