A

Kesätyöhaku Järvenpään kaupungille

Kesän 2017 nuorten (15–18 v) järvenpääläisten kesätyöhaku oli 1.–31.3.2017. Hakemuksia kaupungille saapui runsaasti, joiden perusteella esimiehet valitsivat kesätyöntekijänsä työyksiköihinsä. Kesätyöt tehdään eri työpaikoissa kesä–heinäkuussa.

Uutta! Keksi kesäduuni2017 -kampanja oli käynnissä 1.3.–31.3.  Se suunnattiin 15–18-vuotiaille järvenpääläisille nuorille. Parhaimmat kesätyöpaikkaideat palkitaan 2 viikon työsuhteella kesä–elokuun aikana. 

Katso Keksi kesäduuni -kesätyöpaikan saaneen Artun ajatuksia duunipaikastaan

  

Katso video omassa ikkunassa

 

Kesätöitä voi hakea myös yrityksistä ja yhdistyksistä

Myös monet yritykset ja yhdistykset valitsevat omien tarpeidensa ja aikataulujensa mukaisesti kesätyöntekijöitä. Jos haet yrityksestä tai yhdistyksestä töitä, katso lisätietoja kesätyöllistämistuesta.

Voit hakea kesätöitä myös Sijaishaltijan Kesäduuni 2017 -kampanjan kautta. Tavoitteena on löytää kesätöitä 70:lle nuorelle Järvenpäässä.  Jätä hakemus pikaduuni.fi 

Mukana olevat työnantajat julkaistaan kampanjan Facebook -sivulla: www.facebook.com/KesaduuniJarvenpaa

Tykkää sivusta, niin pysyt kärryillä kampanjan etenemisestä. Katso lisää: www.pikaduuni.fi

Järvenpään seudun nuorkauppakamarin kesäduunia nuorelle 2017-projektin kautta Järvenpäässä toimiva yritys voi palkata kesätyöntekijän tarpeensa mukaan. Työntekijät tekevät 8h työpäivää ja minimivaraus on 1 vuorokausi. Nuorkauppakamari tarjoaa 17-20v nuorille koko kesän mittaisen työpaikan, joka koostuu yhdestä tai useammasta toimeksiannosta. Tilaa yritykseesi kesäduunari osoitteesta: www.duunianuorelle.fi/

 

Myös Duuniportaalissa ja Duunitorilla voi etsiä kesätyöpaikkoja

etsi haulla kesätyötduuniportaali.fi,  Duunitori.fi