A

Kirjasto ja päiväkodit

Kirjastossa on remontti keväällä 2019. Tämä vaikuttaa myös ryhmäkäyntien järjestämiseen. Ota yhteyttä lastenosaston henkilökuntaan (yhteystiedot alla) vierailusta sopiaksesi.

Itsepalveluaikana ryhmät voivat vierailla kirjastossa itsenäisesti. Jos tarvitsette apua esim. kirjojen valintaan tai niiden etsimiseen, voitte kysyä apua lastenosaston henkilökunnalta, mikäli he ovat paikalla. Autamme mielellämme kirjojen etsimisessä ja muiden asioiden hoidossa.

Esikouluryhmät

Esikouluryhmät kutsutaan kirjastoon vieailulle. Vierailusta kannattaa sopia hyvissä ajoin henkilökunnan (Jarkko Lallo) kanssa (etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi).

Esikoululaisille suunnattu kirjastonkäytönopetus pitää sisällään kirjastokierroksen ja kirjaston käyttöön sekä kirjojen käsittelyyn liittyvää opastusta.

Satutunnit päiväkodeille

Tiedotamme päiväkotien satutunneista erikseen sähköpostitse.

Apua aineiston löytämiseen

Autamme mielellämme löytämään aineistoa eri aiheista vaikkapa teemaviikkoja varten. Soittakaa (p. 09 2719 2536) tai laitakaa sähköpostia (kirjasto.lapset@jarvenpaa.fi) lastenosastolle joitain päiviä ennen kuin tarvitsette kirjoja. Keräämme aineiston valmiiksi noutoa varten.