A

Ateriapalvelut

Lounasruokailu

Lounasruokaa on tarjolla edulliseen hintaan Myllytien toimintakeskuksessa sijaitsevassa lounasravintola Cooperin kulmassa. Ruuan voi syödä paikan päällä tai ostaa mukaan. Tarjolla on joka arkipäivänä salaatti-, keitto- ja linjastolounas liha/kala ja kasvisvaihtoehdolla.

Yksityisiä lounasruuan tarjoajia Järvenpäässä on useita. 

 

Kotiin kuljetettavat ateriat

Kotiin kuljetettu ateria helpottaa täysipainoisesta ravitsemuksesta huolehtimista silloin, kun ruuan valmistaminen ja siihen liittyvät toiminnot ovat vaikeita. Palvelun tuottaa Fazer Food Services Oy, joka huolehtii myös aterioiden toimittamisesta asiakkaille. Asiakas maksaa aterian ja kuljetuskustannukset itse.

Hinnat sisältävät lämpimänä toimitettavan aterian ja kuljetuskustannukset.

  • arkipäiväateria ma–pe 9,75 €
  • lauantain ateria 11,45 €
  • sunnuntain ja arkipyhien ateria 14,24 €

Aterioita voidaan toimittaa valmiiksi jäähdytettyinä arkisin kahdeksi ja viikonlopuksi (pe-su) kolmeksi päiväksi kerrallaan. Tällöin aterian hinta on alhaisempi kun kuljetuskustannuksia tulee vain yhdestä toimituksesta. Kylmänä toimitettavien aterioiden hinnat ovat

  • 1. ateria (sis. kuljetusmaksun) 9,75€
  • 2. ja 3. ateria 3,89€ /kpl

Ateriapalvelusta saatte lisätietoa numerosta 046 8523009.

Tilatun aterian peruutuksen esim. sairaalahoidon johdosta voitte tehdä puhelimitse p. 046 8523009 (virka-ajan ulkopuolella voi jättää viestin vastaajaan) suoraan Kivipuiston keittiölle. Kotihoidon asiakkaiden keskeytyksistä huolehtivat kotihoidon hoitajat tiedon saatuaan.