A

Koululaisten iltapäivätoiminta

Perusopetuksen 1–2 luokkien sekä muiden luokkien erityisopetuksen oppilaille tarkoitettu iltapäivätoiminta.

Iltapäivätoiminnan ryhmät toimivat päivittäin alkaen klo 12.00 ja päättyen klo 16.00–17.00 valitusta ryhmästä ja toiminta-ajasta riippuen. Ryhmät tarjoavat lapselle turvallisen tavan viettää aikaa koulun jälkeen. IP-ryhmissä leikitään, liikutaan, tehdään läksyjä, ulkoillaan, nautitaan välipalaa, levätään ja askarrellaan ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella ja valvonnassa. Toiminnan tavoitteena on tukea kodin ja koulun kasvatustyötä sekä edistää lasten hyvinvointia. Toimintaa koordinoi Järvenpään kaupungin perusopetuspalvelut ja sitä järjestävät Järvenpään kaupunki, Järvenpään ev.lut seurakunta ja Kristillinen koulu.

Siirry sivulle: ltapäivätoimintapaikan haku kuluvan kevään toimintaan   


Siirry sivulle: Tulevan lukuvuoden 2018-2019 varsinainen hakuaika 29.1. - 2.4.2018.
 

Päivittäisen toiminta-ajan muuttaminen, toimintapaikan irtisanominen, maksuhuojennukset

Kaikki seuraavat lomakkeet voi täyttää koneella ja toimittaa kuapungin kirjaamoon sähköpostin liitteenä. Tarkemmat tiedot lomakkeissa. Lisätietoja.

Päivittäisen toiminta-ajan muutoshakemus tulee tehdä yksi kalenterikuukausi ennen halutun muutoksen voimaantuloa (esim. jos muutos halutaa voimaan lokakuun alusta tulee hakemus toimitaan kaupungin kirjaamoon elokuun loppuun mennessä).

Päivittäisen toiminta-ajan muutoshakemus

Toimintapaikan irtisanomisaika on yksi kalenterikuukausi (esim. mikäli irtisanoutuminen halutaan voimaan marraskuun alusta, tulee kirjallienn irtisanominen toimittaa kaupungin kirjaamoon syyskuun loppuun mennessä). Irtisanomistilanteessa maksusta vapauttaminen edellyttää perusteita.

Irtisanoutuminen iltapäivätoiminnasta

Toimintamaksut ja maksuhuojennukset:

Järvenpään koululaisten iltapäivätoiminnan asiakasmaksut ja maksuhuojennusperiaatteet alkaen 1.8.2016

Maksuhuojennuslomake

Järvenpään perusopetuksen iltapäivätoiminnan asiakasmaksut ja maksuhuojennusperiaatteet alkaen 1.8.2018