A

Koululaisten iltapäivätoiminta

Perusopetuksen 1–2 luokkien sekä muiden luokkien erityisopetuksen oppilaille tarkoitettu iltapäivätoiminta.

Iltapäivätoiminnan ryhmät toimivat päivittäin alkaen klo 12.00 ja päättyen klo 16.30 (Kristillinen koulu klo 16.00/17.00). Ryhmät tarjoavat lapselle turvallisen tavan viettää aikaa koulun jälkeen. IP-ryhmissä leikitään, liikutaan, tehdään läksyjä, ulkoillaan, nautitaan välipalaa, levätään ja askarrellaan ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella ja valvonnassa. Toiminnan tavoitteena on tukea kodin ja koulun kasvatustyötä sekä edistää lasten hyvinvointia. Toimintaa koordinoi Järvenpään kaupungin perusopetuspalvelut ja sitä järjestävät Järvenpään kaupunki, Järvenpään ev.lut seurakunta ja Kristillinen koulu.

Haku lukuvuoden 2020-2021 toimintaa alkaa 27.1.2020 ja tapahtuu Wilman kautta.


Tietoa toimintapaikan saaneille

Iltapäivätoimintapaikkapäätökset ovat nähtävillä Wilmassa. (huom! Hakemukset ja päätökset osio ei toimi puhelinsovelluksessa)

Tutustuminen kaikissa kaupungin ja seurakunnan toimipisteissä tiistaina 11.8.2020 klo 16-17.

IP-kirje seurakunnan toimintaan tuleville 2020-2021

Toimintaryhmien yhteystiedot toimitetaan Wilman kautta ennen tutustumista elokuussa. 

Päätös ryhmistä ja oppilasmääristä

Toimintapaikan peruuttaminen
Toimintapaikan voi peruuttaa kuluitta koulujen alkuun 12.8.2020 mennessä sekä aina kahden viikon kuluessa päätöksen saamisesta, mikäli lapsi ei ole osallistunut toimintaan.

Maksuhuojennuksen hakeminen:
Toimintamaksuun voi hakea tuloperusteista huojennusta. Maksuhuojennushakemukset toimitetaan kaupungin kirjaamoon: Järvenpään kaupunki, PL 41 (Hallintokatu 2), 04401 Järvenpää. Myös sähköpostin käyttö, lähettäjän omalla vastuulla, on mahdollista. Kirjaamon s-postiosoite on kirjaamo@jarvenpaa.fi. Sähköpostin kirjaamo kuitaa saapuneeksi vastausviestillä. Jos kuittausta ei kuulu, ei viesti ole mennyt perille. Huomaathan, että jos haluat huojennuksen voimaan jo elokuulta, tulee hakemus palauttaa viimeistään 15.8.2020 mennessä. 

Järvenpään perusopetuksen iltapäivätoiminnan toimintamaksut ja maksuhuojennusperiaatteet alkaen 1.8.2020

Maksuhuojennuksen hakulomake

Toimintapaikan irtisanominen
Irtisanoutuminen tapahtuu Wilman kautta. Irtisanoutumista tarvitaan vasta 13.8.2020 alkaen. Hakemus löytyy kohdasta Hakemukset ja päätökset. Toimintapaikan irtisanomisaika on yksi kalenterikuukausi (esim. mikäli irtisanoutuminen halutaan voimaan marraskuun alusta, tulee kirjallinen irtisanominen toimittaa kaupungin kirjaamoon syyskuun loppuun mennessä). Irtisanomistilanteessa maksusta vapauttaminen edellyttää perustelua.