A

Järvenpään kuvataidekoulu

IMG_0285

kuvataidekoulun nettisivu:

/--Järvenpään_kuvataidekoulu--/sivu.tmpl?sivu_id=6071

 

Järvenpään kuvataidekoululla on facebook-sivu.

Opettajat laittavat sinne pääasiassa kuvia oppilaiden töistä, siellä myös muistutamme mm. näyttelystä, lomista, syksyn ilmoittautumisen alkamisesta yms.

https://www.facebook.com/pages/J%C3%A4rvenp%C3%A4%C3%A4n-kuvataidekoulu/355135531359715?ref=hl

 

 

 

 Täältä pääset ilmoittautumaan 11.8. klo 12 alkaen, kirjoita hakuruutuun kuvataidekoulu niin saat listan kaikista kuvataidekoulun kursseista:

www.opistopalvelut.fi/jarvenpaa/

 

 

 

 

 

 

Kuvataidekoulu

Järvenpään kuvataidekoulussa on 22 ryhmää, joista osa toimii Keskuskoululla Kansakoulunkatu 1.ssä ja osa alakouluilla. Ryhmät ovat kaikille piirtämisesta ja maalaamisesta innostuneille 5- 18 -vuotiailla lapsille ja nuorille avoimia. Lukukausi maksaa 100 -140 euroa, hinta sisältää tarvikkeet.

Järvenpään kuvataidekoulu, taiteenperusopetus

Kuvataidekoulussa opetetaan 5-18 -vuotiaille lapsille ja nuorille piirtämistä ja maalaamista sekä kuvataiteen, kuvallisen viestinnän ja muotoilun perusteita, kokeillaan erilaisia tekniikoita ja materiaaleja, opetellaan taiteen tekemisen teoriaa, nautitaan käsillä tekemisestä, käytetään mielikuvitusta ja kasvetaan kuvataiteen ystäviksi.

Kuvataidekoulun opetus on pääsääntöisesti koko vuoden mittaisia kursseja, joilla käydään läpi kuvataiteen perusteita monelta kannalta. Kouluilla, joilla ei ole kokovuoden kursseja järjestetään aika ajoin 6 x kuvataidekoulua kursseja.

Kuvataidekoulun opetus on taiteen perusopetusta, koko yleisen oppimäärän suorittaminen kestää 9 vuotta. Kuvataidekouluun voi kuitenkin tulla missä iässä haluaa ja suorittaa opinnoista vain osan. Järvenpään kuvataidekoulua käy noin 200 oppilasta 20 ryhmässä. Oppitunnit ovat pääasiassa Opiston taideluokassa, ryhmiä on myös Kyrölän, Mankalan, Anttilan ja Saunakallion kouluilla.

Aikuisetkin kuvataidekouluun

Syksyllä 2014 alkoi neljän vuoden mittainen aikuisten kuvataiteen perusopetus. Aikuisten kuvataidekouluryhmä on tiistai-iltaisin. Syksyn 2015 kurssi on maalamisen perusteet. Opettajana Hanne Lindström ja vierailijoita. Aikuisten taiteenperusopetus koostuu 8 lukukauden mittaisesta kurssista, joita voi suorittaa peräjälkeen tai haluamaansa tahtia, tai yksittäisinä kursseina. Lukukausi maksaa 109 euroa, hinta sisältää tarvikkeet.

 

 

Yhteystiedot

 

Järvenpään kuvataidekoulu, Järvenpään Opisto, Kansakoulunkatu 1, 04400 Järvenpää

Taiteen perusopetuksen suunnittelijaopettaja Hanne Lindström, hanne.lindstrom(at)jarvenpaa.fi, p. 040 315 2949