A

Lähihoitajana kotihoidossa

Sijaintimme on keskustassa

Toimipaikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Järvenpään keskustassa osoitteessa Myllytie 11 A. Kotihoidon asiakkaista valtaosa asuu keskustassa, joten liikkuminen voi tapahtua kävellen, pyörällä tai autolla. Tarjoamme asiakaskäyntien hoitamiseksi sekä polkupyöriä että autoja.

Hyödynnämme teknologiaa

Teknologia ja sen hyödyntäminen on vahvasti osa arkeamme. Käytössämme on älypuhelimet, joista työntekijä näkevät päivittäiset asiakaskäynnit. Tilastointi ja asiakaskäynnin sisällön kirjaaminen tapahtuu suoraan puhelimella. Kokeiluun on tulossa Samsungin tietokonetabletit, joilla voidaan tulevaisuudessa konsultoida lääkäriä videoyhteyden avulla.  Teknologian käytöllä varmistamme työn tasaisen jakautumisen.

Työvuorot suunnitellaan yhdessä

Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä. Käytössämme on työvuoroautonomia, jolloin työtiimi suunnittelee työvuoronsa yhdessä. Otamme huomioon henkilöstömme elämäntilanteen ja pyrimme joustamaan toivomusten mukaisesti. Meille on tärkeää kohdella henkilöstöämme tasa-arvoisesti. Jokainen saa käyttää omaa persoonaansa työssään. Yksikään päivä ei ole samanlainen, sen voimme taata.

Työntekijät pääsevät osallistumaan erilaisiin työryhmiin ja koulutuksiin vaikuttaakseen kotihoidon kehittämiseen. Olemme mahdollistaneet muun muassa kiinnostuneille lähihoitajillemme koulutuksen verinäytteiden ottoon ja i.m. injektionantoon.

Työyhteisöltä saa tukea

Kotihoito muodostuu kuudesta tiimistä. Tiimin lähihoitajien tukena toimii tiimivastaava sairaanhoitaja, lääkäri ja fysioterapeutit. Lähiesimiehet ja palvelupäällikkö työskentelevät kotihoidon toimiston tiloissa lähellä työntekijöitä.

Kysy lisää

Hoitotyön esimiehet kotihoidossa Pirkko Toivanen, puh. 040 315 3351, Mia Tonteri, puh. 040 315 2142 ja Kati Vuori, puh. 040 315 2127 sekä kotihoidon päällikkö Tiina Palmu, puh. 040 315 2002. Sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)jarvenpaa.fi.