A

Löytöeläimet ja eläinsuojelu

Löytöeläimet

Eläinsuojelukeskus ja -hoitola Onnentassu vastaanottaa löytöeläimiä Riihimäen, Lopen, Hausjärven, Keravan, Järvenpään, Mäntsälän, Pukkilan, Tuusulan, Nurmijärven, Pornaisten ja Askolan alueilta.  Löytöeläinten omistajia tavoitellaan 15 päivän ajan, jonka jälkeen eläimille pyritään löytämään uudet kodit. Onnentassulla ei ole löytöeläinten hakupalvelua, joten löytöeläimet tulee kuljettaa hoitolaan omatoimisesti sen aukioloaikana ma-su klo 7-11 ja 15-19. Viranomaiset ja eläinsuojeluvalvojat voivat toimittaa löytöeläimiä eläinsuojelukeskukseen myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Eläinsuojelukeskus ja -hoitola Onnentassu

Löytöeläinasiat: ma-su klo 7-11 ja 15-19.

Osoite: Pohjoinen Rautatienkatu 334, 11120 Riihimäki
Katso tarkemmat ajo-ohjeet tältä sivulta
Puhelin: 050 338 4698
Sähköposti: hoitajat(at)onnentassu.fi
www-sivut

Eläinsuojelu

Keski-Uudenmaan ympäristökeskuksen eläinlääkärit vastaavat kunnallisesta eläinsuojelun valvonnasta, opastuksesta sekä valistuksesta Järvenpään, Keravan, Mäntsälän ja Tuusulan alueilla. Tarkastuksia suoritetaan ilmoitusten perusteella. Lisäksi tarkastuksia tehdään säännöllisesti eläinsuojelulain edellyttämiin kohteisiin.

Eläinsuojeluasiat virka-aikana:

Valvontaeläinlääkäri

Luukkanen Leena
Osoite:  PL 60 (Hyrylänkatu 8 C), 04301 Tuusula
Puhelin: 040 314 4756
Faksi: (09) 3487 3220
Sähköposti: etunimi.sukunimi@tuusula.fi
K-U ympäristökeskuksen www-sivut

Kiireellisissä eläinsuojelutapauksissa virka-ajan ulkopuolella voi olla yhteydessä päivystävään eläinlääkäriin tai poliisiin.

Katso myös: