A

Liikuntapalvelut #jäkeliikkuu

Järvenpään liikuntapalvelut järjestää liikuntaa monipuolisesti mahdollistamalla turvallisen ja mielekkään liikkumisen liikuntapaikoilla, opastaen omaehtoista liikkumista liikunnanohjaajan päivystysajoilla, tarjoamalla liikunnan palveluohjausta sekä neuvontaa puhelimitse ja liikuttamalla asukkaita erilaisissa liikuntaryhmissä maalla ja vedessä. Liikunta ylläpitää ja edistää hyvinvointia, parantaa elämänlaatua ja lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta. Tutustu lisää liikuntapalveluiden toimintaan ja löydä itsellesi ja läheisillesi tapa lähteä mukaan iloiseen joukkoomme!

Meidän unelmana on saada kaikki järvenpääläiset löytämään iloa liikkumisesta! Mikä sinun liikuntaunelmasi on?

Innostu, kokeile, osallistu, verkostoidu! Unelmien liikuntapäivää vietetään taas 10.5.2018

Koko Suomen yhteistä Unelmien liikuntapäivää vietetään taas 10.5.2018. Tulevana vuonna Unelmien liikuntapäivä osuu helatorstaille, mikä tarjoaa upean mahdollisuuden liikuttaa entistä suurempaa määrää ihmisiä! Haastamme kaikki toimijat jälleen mukaan innostamaan ja kannustamaan kaiken ikäiset liikkeelle verkostojemme koko voimalla.

Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, joka rakentuu ihmisten omille ideoille, kokeiluille ja yhdessä tekemiselle yli raja-aitojen. Unelmien liikuntapäivä on hieno mahdollisuus toteuttaa juuri omannäköisiä liikuntahetkiä ja -tapahtumia, osallistua toisten järjestämiin tapahtumiin - tai liikkua ihan muuten vaan. Kaikki tavat liikkua ovat hyviä!

Vuonna 2018 Unelmien liikuntapäivää kannustetaan viettämään luonnossa. Kevääseen heräävä luonto tarjoaa erinomaiset puitteet leikkeihin, seikkailuihin, kävelyretkille, oppimiseen sekä tietysti monenlaisiin treeneihin ja peleihin. Se on upea ympäristö eri ikäisten yhdessä liikkumiseen.

Vinkkejä:

Luistelemaan tai hiihtämään lähdössä?

Luisteluratoja ja hiihtoväyliä ylläpidetään lumi- ja pakkastilanteen mukaan – kannattaa aina tarkastaa, missä on päivän parhaat ulkoilumahdollisuudet.  

Liikuntatapahtumat kalenterissa

Löydä itsellesi sopivat liikuntatapahtumat kalenterista tai ilmoita uusia liikuntatapahtumia. Hae tapahtumat esille valitsemalla tapahtumaryhmäksi Liikunta ja urheilu.