A

Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen

Kausi 2018 - 2019

Esite on julkaistu digitaalisena osoitteessa www.e-julkaisu.fi/jarvenpaa/vapaa-aikapalvelut

Painetun esitteen löydät 13.6. alkaen mm. uimahallista, kirjastosta, Sivistyksen ja vapaa-ajan palvelupisteestä (Järvenpää-talo), Seutulantalolta, Myllytien työ- ja toimintakeskuksesta.

 

Järvenpään Opiston ja liikuntapalveluiden kurssi-Ilmoittautumiset liikunnan ja tanssin osalta avautuvat  ma 18.6. klo 11

Sekä liikuntapalveluiden että Opiston ilmoittautumiset www.opistopalvelut.fi/jarvenpaa

 

Tietosuojaseloste (pdf)


Vuokrapaikat ja liikuntapassi

Vapaille liikuntaryhmäpaikoille on mahdollisuus päästä mukaan vesiliikunnassa vuokrapaikkalipulla, joka lunastetaan uimahallin kassalta ja se on vuoden voimassa ostopäivästä.

Uutuutena vapaille maaliikuntaryhmäpaikoille on nyt mahdollista osallistua liikuntapassin avulla, minkä ostaminen onnistuu sivistyksen ja vapaa-ajan palvelupisteeltä (Hallintokatu 4) ja oikeuttaa viiteen jumppakertaan valitsemissasi ryhmissä.

lue lisää


Vapaaharjoittelu

on suunnattu ikääntyneille eläkeläiskortilla ja erityisryhmille erityisryhmäkortilla. Vapaaharjoitteluvuorot ovat Piirosen kuntosalilla olevia noin kahden tunnin mittaisia vuoroja, joihin osallistujat pääsevät mukaan yhden lipun hinnalla (lippuvihko 15x=39€). "Vapikseen" voi tulla silloin kun haluaa, harjoitteluajan puitteissa ja lähteä saatuaan treenin valmiiksi. Salilla on vuorojen aikana aina valvonta. Jokainen harjoitteluun osallistuva harjoittelee itsekseen omalla tahdillaan omia kuntosaliharjoittelujaan.

eläkeläiskorttihakemus

erityisryhmäkorttihakemus


 Yhteystiedot:

Sivistyksen ja vapaa-ajan palvelupiste: 09 2719 2498
liikunta[at]jarvenpaa.fi

tai
Liikuntapalveluiden yhteystiedot