A

Lukusali - rauhallinen tila opiskeluun ja lukemiseen

Lukusalissa on rauhallisia opiskelu- ja lukupaikkoja sekä kaksi tutkijanhuonetta. Lukusalissa on myös paljon ilmaista mukaan otettavaa materiaalia eri opiskelu- ja koulutusvaihtoehdoista. Kaikki käsikirjastoaineisto on sijoitettu opintosaliin.

Tutkijanhuoneet

Kirjastossa on kaksi tutkijanhuonetta. Jos tarvitset rauhallista työskentelytilaa esim. opinnäytetyötäsi varten, voit varata käyttöösi tutkijanhuoneen enintään kolmeksi kuukaudeksi kerrallaan.

Kummassakin tutkijanhuoneessa on asiakkaan käytettävissä mustavalkolasertulostin. Tulostus on maksutonta, mutta asiakkaalla on oltava omat tulostuspaperinsa mukana. 

Tutkijanhuoneen käyttömaksu on 1.1.2014 alkaen 16€/viikko, 52€/kuukausi.

Tutkijanhuonetta voit hakea:

Tutkijanhuoneiden (TH1 ja TH2) varaustilanteen näet WebTimmi-varauskalenterista.

Mikrofilmihuone

Lukusalissa sijaitseva mikrofilmihuone on varustettu kopioivalla mikrofilmien ja mikrokorttien lukulaitteella. Laitteella voi skannata tietoja levykkeelle tai muistitikulle. Mikrofilmikopiot ovat maksullisia (0,40 € / arkki).

Jos olet kiinnostunut sukututkimuksesta, kirjastosta löytyvät mikrofilmeinä Tuusulan seurakunnan kirkonkirjat. Muita mikrofilmejä ja kirkonkirjoja voit tilata kaukolainaksi maakunta-arkistoista ja -kirjastoista.

Mikrofilmilaitteen käyttöön voit varata ajan kirjaston asiakaspalvelusta (09) 2719 2536.