A

Luottamuselinten Extranet ja muut järjestelmät

Luottamuselinten päätöksentekoon liittyvät asiakirjat säilytetään ja kokouskäytänteet toimitetaan CaseM-asianhallintajärjestelmässä, mihin kullekin jäsenelle lähetetään kokouskohtainen kutsu sähköpostitse henkilökohtaiseen jarvenpaa.fi-sähköpostiin. Kokouskutsuista huolehtii kokouksen sihteeri ja hänelle ilmoitetaan mm. poissaoloista. CaseM-järjestelmän käytön tai oman tabletin teknisissä ongelmissa ota yhteys casem(at)jarvenpaa.fi .

Luottamuselinten Extranetissä säilytetään kesäkuusta 2017 lähtien vain varsinaiseen päätöksentekoon liittymättömiä asiakirjoja, kuten koulutus-, seminaari- ja iltakouluaineistoja. Kullakin luottamuselimellä on oma Extranet-osionsa, johon luottamushenkilöt pääsevät vain henkilökohtaisilla Extranet-tunnuksillaan. Extranetin käyttöön liittyvissä ongelmissa ota yhteyttä kirjaamo(at)jarvenpaa.fi.

Sähköposti 

kaupungin henkilöstön ja luottamushenkilöiden sähköpostiosoitteet ovat muodossa etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi. Järvenpään kaupungissa siirrytään syksyllä 2017 vaiheittain O365-järjestelmän käyttöön: käytä sitä linkkiä, jonka piirissä oma sähköpostisi toimii. Jos sinulla on kaupungin sähköpostiosoite ja sen tunnuksissa tai salasanassa ongelmia, ota yhteys KUUMA-ICT-tietopalvelukeskukseen: palvelupiste(at)kuumaict.fi tai klo 7–16 puh. 040 678 0880.

Orase

Kaupungin konserniyhteisöjen raportointijärjestelmä yhteisöjen luottamushenkilöedustajille ja kaupungin vastuuhenkilöille.