A

Luottamuselinten Extranet ja muut järjestelmät

Luottamuselinten päätöksentekoon liittyvät asiakirjat säilytetään ja kokouskäytänteet toimitetaan CaseM-asianhallintajärjestelmässä, mihin kullekin jäsenelle lähetetään kokouskohtainen kutsu sähköpostitse henkilökohtaiseen jarvenpaa.fi-sähköpostiin. Kokouskutsuista huolehtii kokouksen sihteeri ja hänelle ilmoitetaan mm. poissaoloista. CaseM-järjestelmän käytön tai oman tabletin teknisissä ongelmissa ota yhteys casem(at)jarvenpaa.fi .

Luottamuselinten Extranetissä säilytetään kesäkuusta 2017 lähtien vain varsinaiseen päätöksentekoon liittymättömiä asiakirjoja, kuten koulutus-, seminaari- ja iltakouluaineistoja. Kullakin luottamuselimellä on oma Extranet-osionsa, johon luottamushenkilöt pääsevät vain henkilökohtaisilla Extranet-tunnuksillaan. Extranetin käyttöön liittyvissä ongelmissa ota yhteyttä kirjaamo(at)jarvenpaa.fi.

Sähköposti 

  • Luottamushenkilöiden ja henkilöstön sähköpostiin (Outlook Web App OWA).
  • Sähköpostin varayhteys, jos edellinen ei toimi.

Jos sinulla on kaupungin sähköpostiosoite ja sen tunnuksissa tai salasanassa ongelmia, ota yhteys KUUMA-ICT-tietopalvelukeskukseen: palvelupiste(at)kuumaict.fi tai klo 7–16 puh. 040 315 2222.


Orase

Kaupungin konserniyhteisöjen raportointijärjestelmä yhteisöjen luottamushenkilöedustajille ja kaupungin vastuuhenkilöille.

Kirjautumisongelmissa (esim. käyttäjätunnus tai salasana on unohtunut) ota yhteyttä Orasen pääkäyttäjään Eija Hänniseen: eija.hanninen(at)jarvenpaa.fi