A

Maksuvälineet

Kurssimaksut laskutetaan pääsääntöisesti ennen kurssin alkua. Kurssi käynnistyy, vaikka laskua ei olisi tullut ennen aloituspäivää. Jos kurssi peruutuu, saat siitä ilmoituksen tekstiviestinä tai sähköpostilla.

Voit netissä ilmoittautuessa maksaa kurssimaksusi verkkopankissa tai ePassilla. Myös seuraavilla maksuvälineillä voit maksaa opiston kurssimaksuja (avoimen yliopiston maksuja ei voi suorittaa tyhy-maksuvälineillä) Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum saldo ja mobiili, TykyOnline, Ticket Mind&Body ja Ticket Duo, Tyky-kuntoseteli, Tyky-kuntoseteli+, Virikekortti ja Virikesetelit, SporttiPassi ja KulttuuriPassi. Jos käytät näitä maksuvälineitä ja olet ilmoittautunut netin kautta, odota laskua ja käy laskun kanssa maksamassa  Vapaa-ajan palvelupisteessä (Hallintokatu 4, Järvenpää-talo), avoinna ma-to klo 11-17, pe klo 9-13. Myös käteismaksu (kortit ja käteinen) on mahdollista palvelupisteessä.

Jos olet tehnyt verkkopankissasi e-laskusopimuksen Järvenpään kaupungin laskuista, silloin myös opiston laskut tulevat e-laskuna.

Opiston kurssimaksulaskuja voi maksaa myös Teknisessä palvelukeskuksessa Seutulatalossa, Seutulantie 12 seuraavilla maksuvälineillä: Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit ja TykyOnline sekä käteismaksu (kortit ja käteinen).

Huom! Opintoseteleillä ja Opiston lahjakortilla voi maksaa vain Vapaa-ajan palvelupisteessä, Hallintokatu 4 (ma-to klo 11-17, pe klo 9-13).

Maksumuistutukset ja maksamattomien laskujen perinnän hoitaa Trust Laskutuspalvelut. Maksun myöhästyessä peritään korkolain mukainen viivästyskorko ja viivästysmaksut.