A

Myllytie-Valtuustonkatu -korttelin kumppanuushaku

Myllytien (Myllytie 1b, Myllytie 3 ja Valtuustonkatu 8) kortteli sijaitsee aivan kaupungin keskustassa ja kaikkien palveluiden äärellä. Kortteliin tavoitellaan monipuolista, ympäristöön soveltuvaa asuntorakentamista. Erinomainen sijainti mahdollistaa monipuolisen julkisen liikenteen käytön. Järvenpään juna-asema sijaitsee noin 300 metrin päässä.

Kumppanuushaku

Järvenpään kaupunki julkaisi toukokuussa 2020 kumppanuushaun, jossa haettiin yhteistyökumppania Myllytie-Valtuustonkatu -korttelin kehittämishankkeen yhteissuunnitteluun ja siinä laadittavan konseptin toteuttajaksi. Toimija valittiin laatukriteereihin perustuen vertaamalla esitetyn toteutusehdotuksen ratkaisuja suhteessa asetettuihin laatutavoitteisiin ja toteutuksen reunaehtoihin.

Korttelin yhteissuunnittelu ja kumppanuuskaavoitus käynnistyy lokakuussa yhteistyössä Lehdon ja LUO Arkkitehtien kanssa. 

Osana yhteissuunnittelua, valmistellaan korttelin asemakaavamuutos. Tavoitteena on, että kaava on hyväksymiskäsittelyssä kevättalvella 2021 ja lainvoimainen kesällä 2021. Tavoiteaikataulun puitteissa rakentaminen voisi alkaa syksyllä 2021.

Lehdon ja LUO Arkkitehtien korttelisuunnitelma

Kaavoituksen etenemistä voit seurata asemakaavoituksen sivuilla

Pohjakartta: Myllytien_ympäristö