A

Ohjatut liikuntaryhmät ja palvelut

Ohjatut ryhmät, kausi 2016-2017

Kevään 2017 ohjausryhmät, kuntosalin vapaaharjoitteluvuorot Piirosella, lasten temppurata, viiden kerran starttikurssit, vesiliikunnan vuokrapaikat ja liikuntapäivystys alkavat viikolla 2. Kaikki ryhmät ja toimintamme ovat kausipituudeltaan 14 kertaa (starttikurssit 5krt).

Kesän 2017 lasten uimakoulut, uimaleikkikoulut ja sporttikerhot löydät tästä

Kauden 2017-2018 liikuntakursseille ilmoittautumisen ajankohta muuttuu. Lue lisää tiedotteesta (pdf)

 

Tiedustelut liikunnanohjaajat.liikuntapalvelut@jarvenpaa.fi sähköpostista tai soita liikuntainfoon to klo 14.30–16.00 puh. 040 315 2542

Ryhmiin pääset ilmoittautumaan täältä www.kuntapalvelut.fi/jarvenpaa

Järvenpään kaikki liikuntapaikat kartta

Järvenpään uudistetun palveluliikenteen kartta Palveluliikenne kevät 2017 (pdf)

 

Piirosen kuntosalin vapaaharjoittelut, lasten temppurata, vesiliikunnan vuokrapaikat, liikuntapäivystykset, starttikurssit ja senioripuiston päivystykset löydät tästä:

Piirosen kuntosalin vapaaharjoitteluvuorot 2016-2017

Lasten temppurata kevät 2017

Liikuntapalveluiden ja Opiston järjestämät vesiliikunnan vuokrapaikat 2016-2017

Liikuntapäivystykset kevät 2017 UUTUUS

Starttikurssit 2016-2017

Senioripuiston päivystykset kevät 2017 UUTUUS

12794381_974741722562558_421444097323545873_n

 


Uimahallilla tapahtuu huhtikuussa

Järvenpään liikuntapalvelut järjestää uimahallilla huhtikuussa uimahallilla tapahtuu (pdf)

Pitkä pääsiäismaraton (pdf)

Maksat vain uimahallin sisäänpääsymaksun. (pitkä pääsiäismaraton 9e)


Lasten liikuntaharrastustarjonta Järvenpäässä

Pienten lasten Liikuntaharrastustarjonta

Liikuntaharrastustarjonta alakouluikäiset


Pienten lasten liikuntakerhot, kausi 2016-2017

Liikuntakerhot ovat kaupungin varhaiskasvatus- ja liikuntapalveluiden sekä paikallisten urheiluseurojen yhteistyöllä järjestämiä. Kerhojen tarkoitus on tarjota 3-6-vuotiaille lapsille ja heidän perheille monipuolinen ja leikinomainen liikuntaharrastus, jossa ei ole lajipainotusta eikä vakavamielistä kilpailullisuutta. Kerhot ovat avoimia kaikille lapsille.

Tällä hetkellä tarjolla olevat kerhot ovat nähtävissä ja voit ilmoittautua www.kuntapalvelut.fi/jarvenpaa

Alta voit ladata esitteitä liikuntakerhoja koskien.

Esite pienten lasten liikuntakerhot kausi 16-17

 Liikuntakerhon ohjelma kevät 2017


Starttiryhmistä ja liikuntapäivystyksestä tukea liikunnallisemman elämän aloittamiseen

Tuntuuko liikuntaharrastuksen aloittaminen vaikealta? Järvenpään kaupungin liikuntastarttiryhmissä voi aloittaa liikunnan rauhallisesti omaan tahtiin, eri liikuntamuotoihin tutustuen liikunnanohjaajan opastuksella. Viiden käyntikerran mittaiset starttikurssit sopivat kaikenikäisille ja -kuntoisille, ja uusia ryhmiä aloitetaan aina viiden kerran välein. Viikolla 35 aloittavat Kuntosalistartti, sekä Vesiliikuntastartti, joissa kaikissa on vielä tilaa. Nyt on siis erinomainen hetki ilmoittautua mukaan ja lähteä etsimään itselle sopivaa liikuntamuotoa.

Neuvoja ja muuta apua liikunnan aloittamiseen saa myös Liikuntainfon puhelinpäivystyksestä aina torstaisin klo 14.30–16 puh. 040 315 2542.

– Ikä, sairaus tai ylipaino eivät ole esteitä liikkumiselle, vaan päinvastoin kunkin omiin tarpeisiin viritetyllä liikunnalla voidaan oleellisesti parantaa hyvinvointia. Starttiryhmät, liikuntaneuvonta, liikuntapäivystykset ovat osa Aikaa sinulle! -hankettamme, jolla pyrimme auttamaan niitä järvenpääläisiä, jotka syystä tai toisesta eivät vielä ole löytäneet elämäänsä liikunnan iloa. Kun mieluinen laji löytyy ja liikunnassa pääsee vauhtiin, sujuu jatko pian paljon helpommin, Järvenpään kaupungin liikuntapalveluiden hankekoordinaattori Tiina Kuronen vakuuttaa.

Uutuutena tulevaan syksyyn tulee Liikuntapäivystykset, jotka järjestetään aina maanantaisin klo 13.00-14.00. Tällöin liikunnanohjaaja päivystää vaihdellen 3 viikon jaksoissa uimahallin kuntosalilla tai vesijuoksuradalla. Ohjaaja auttaa laitteiden ja välineiden käytössä, neuvoo liikkeiden oikeita liikeratoja ja on asiakkaiden apuna ja tukena. Vesijuoksuun voit tuoda oman vyön tai lainata uimahallin välineitä. Palvelu on ilmaista, maksat vain sisäänpääsymaksun. Liikuntapäivystykset maanantaisin alkavat viikolla 35 uimahallin kuntosalilla.

Lue lisää Liikuntapalveluiden järjestämien startti- ja muiden liikuntaryhmien sisällöstä ja ilmoittaudu: www.kuntapalvelut.fi/jarvenpaa Järvenpään Opiston kurssivalikoimissa myös liikuntaa: www.opistopalvelut.fi/jarvenpaa Käytössäsi on myös liikunnan verkkosivut www.jarvenpaa.fi/liikunta  , sähköposti liikunnanohjaajat.liikuntapalvelut@jarvenpaa.fi  sekä Järvenpään Liikuntapalvelut Facebookissa. Käy Sivistyksen ja vapaa-ajan palvelupisteessä Järvenpää-talossa kysymässä kurssitarjonnasta: Hallintokatu 4, puh. (09) 2719 2498, ma–to klo 11–17 ja pe klo 9–13. 

starttiryhmät A4 2016


 Kirjastosta voit lainata liikuntavälineitä

lainattavat välineet jpg


 Höntsäliikuntaa nuorille joka keskiviikko liikuntahallilla

HÖNTSÄLIIKUNTA 2016-2017


 

Järvenpään liikuntapalvelut järjestää

 

Lapsille

 • lasten temppurata 
 • liikuntakerhoja
 • soveltavaa liikuntaa
 • vauvauintia (katso tiedot vauvauintien omilta sivuilta)
 • uimakouluja  (katso tiedot uimakoulujen omilta sivuilta)
 • sporttikerhoja (katso tiedot uimakoulujen omilta sivuilta)

Työikäisille ja senioreille

 • kuntoliikuntaa
 • kuntosalitoimintaa
 • vesiliikuntaa
 • ikääntyneiden ryhmiä
 • soveltavaa liikuntaa 

Järvenpäässä toimivat n. 90 urheiluseuraa tarjoavat harrastusmahdollisuuksia, kursseja ja tapahtumia useassa eri lajeissa niin lapsille kuin aikuisillekin. Useat eri liikuntayritykset ja yhdistykset järjestävät myös monenlaista ohjattua liikuntatoimintaa.

 


 

Piironenyk2