A

Ohjeita sijaiselle

Resinan rekrytointi ja sijaisvälityksen kautta voit tehdä lyhytaikaisia sijaisuuksia esimerkiksi opintojen ohella, työelämään palatessasi tai eläkkeelle jäätyäsi.  Odotamme Sinulta alan opiskeluja tai koulutusta, ammatillista työotetta, omatoimisuutta sekä halukkuutta oppia uutta.

Jätä hakemus oikealla olevasta sivupalkista.

Haastattelu, perehdytys, keikkailu

Jätettyäsi hakemuksen olemme Sinuun yhteydessä sopiaksemme haastatteluajan. Haastattelun tarkoituksena on arvioida mahdollisuuksiasi työskennellä eri aloilla ja kertoa Resinasta työnantajana. Varaa aikaa haastatteluun noin tunti ja ota mukaan tutkinto- tai opiskelutodistukset sekä mahdolliset työtodistukset. Haastattelun jälkeen on perehdytysosio, jossa käydään läpi palvelussuhteenehdot, keikkakalenteri ja työyksiköt. Terveydenhoidon puolella meillä on sijaisten haastattelun tukena käytössä myös videohaastattelu.

Sijaisilmoitukset tulevat tekstiviestinä matkapuhelimeen. Viestiin vastaaminen ei onnistu prepaid-liittymällä. Viestin lähetys maksaa normaalin operaattorin määräämän hinnan.

Palkanmaksu

Palkanmaksua koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä KuntaPron palkanlaskentaan, puh. 03 347 555 44. 

Palkanmaksua varten Sinun tulee toimittaa verokortti sijaisvälitykseen. Mikäli haluat, että ammattiliiton jäsenmaksu peritään suoraan palkastasi, toimita meille myös liiton jäsenmaksuvaltakirja.

Palkkalaskelma toimitetaan verkkopankkiin. Palkanmaksupäivät ovat 15. ja 30./31. päivä.

Tunti-ilmoitus

Pääset täyttämään tunti-ilmoituksen oikealla olevasta kohdasta "Laura-kalenteri sijaisille". Tunti-ilmoituksen käsittelyaika on noin kaksi viikkoa siitä päivästä, kun esimies on tunti-ilmoituksen hyväksynyt. Tästä löydät ohjeen tunti-ilmoituksen täyttämiseen:  sijaisen tunti-ilmoituksen täyttäminen.