A

Ohjeita sijaiselle

Resinan rekrytointi ja sijaisvälityksen kautta voit tehdä lyhytaikaisia sijaisuuksia esimerkiksi opintojen ohella, työelämään palatessasi tai eläkkeelle jäätyäsi.  Odotamme Sinulta alan opiskeluja tai koulutusta, ammatillista työotetta, omatoimisuutta sekä halukkuutta oppia uutta.

Jätä hakemus vasemmalla olevasta sivupalkista.

Haastattelu, perehdytys, keikkailu

Jätettyäsi hakemuksen olemme Sinuun yhteydessä sopiaksemme haastatteluajan. Haastattelun tarkoituksena on arvioida mahdollisuuksiasi työskennellä eri aloilla ja kertoa Resinasta työnantajana. Varaa aikaa haastatteluun noin tunti ja ota mukaan tutkinto- tai opiskelutodistukset sekä mahdolliset työtodistukset. Haastattelun yhteydessä käydään läpi palvelussuhteen ehdot, keikkakalenteri ja työyksiköt. 

Sijaisilmoitukset tulevat tekstiviestinä matkapuhelimeen. Viestiin vastaaminen ei onnistu prepaid-liittymällä. Viestin lähetys maksaa normaalin operaattorin määräämän hinnan.

Palkanmaksu

Palkanmaksua koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sarastiaan palkanlaskentaan, puh. 020 6399 400 tai hr-asiakaspalvelu@sarastia.fi.

Palkanmaksua varten Sinun tulee toimittaa verokortti Sarastia Oy:öön. Mikäli haluat, että ammattiliiton jäsenmaksu peritään suoraan palkastasi, toimita myös liiton jäsenmaksuvaltakirja Sarastiaan.

Palkkalaskelma toimitetaan verkkopankkiin. Palkanmaksupäivät ovat 15. ja 30./31. päivä. 

Sairastuminen 

Sairastuessasi ole yhteydessä Resinaan puhelimitse. Resinan ollessa suljettu, ilmoita asiasta yksikköösi.