A

Opastukset

Yleisöopastus joka lauantai klo 11 museon pääsylipun hinnalla. Opastukselle otetaan 10 osallistujaa saapumisjärjestyksessä. Opastus pidetään Aholan pihalla, joten varaudu sään mukaisesti! Opastus kestää 15 minuuttia. 

Ryhmäopastukset

HUOM! Koronavirusepidemian takia kaikki opastukset pidetään pihalla. Tarjoamme toistaiseksi ryhmille vain 15 minuutin mittaisia opastuksia. Opastettavan ryhmän enimmäiskoko on 15 henkilöä ja opastus maksaa 20€ + museon pääsymaksu. Samaan aikaan museossa voi olla sisällä 20 henkilöä. Ryhmä voi vierailla museossa myös itsenäisesti. Ryhmän on aina ilmoitettava etukäteen tulostaan museolle, että osaamme varautua!

Opastuksen voi tilata Aholan aukioloaikoina puhelinnumerosta 040 315 2213 tai sähköpostitse ahola(at)jarvenpaa.fi.

Draamaopastukset

Rakkaudesta taiteeseen -draamaopastus, saatavuus varmistettava etukäteen!
Draamaopastuksella Venny Soldan-Brofeldt kertoo elämästään ja taiteestaan museovieraille. Opastusmaksu 50 € + pääsymaksut.

Muistatko-? Juhani Aho minun silmin -draamopastus, saatavuus varmistettava etukäteen!
Mikko-renki johdattaa vieraat Aholan elämään 1800-luvun ja 1900-luvun taitteessa. Matkalla sadan vuoden taakse selviää kuinka vieraanvarainen Juhani Aho osasikaan olla, mikä oli syynä Juhanin Ahon kalaonneen ja kuka oli Pekka Pegasos. Opastusmaksu 50 € + pääsymaksut.