A

Perhekeskus Maahinen

PERHEKESKUSTOIMINNOT OVAT MUUTTUNEET

Perhekeskuspalvelut ovat osa Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymää. Järvenpään kaupunkipalvelut vastaavat puolestaan nk. avoimista palveluista. Heillä on oma toimintatilansa keskustassa: Perhetalo Joutsikki, Valtuustonkatu 3.

Maahisen leikkipuisto on kaikille avoin tila. Sisätiloissa toimii neuvolapiste, toimintaterapia (väistötiloissa) sekä kuntayhtymän perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelun Järvenpään tiimi.

Avoimen leikkitila (Pihakäyttäjien tila) on käytettävissä pääsääntöisesti joka arkipäivä ma-to klo 9-16.30 ja pe klo 9-14. Avoimen toiminnan ohjaajista viimeinen lopettaa työskentelynsä Maahisessa 31.3.2019, jolloin sisätilojen käytössä voi olla katkoksia ovien ollessa joinakin päivinä suljettuina. Samalla Maahisen ryhmätoiminta kaikille avoimena toimintana lakkaa toistaiseksi.

 

Perhekeskus Polle
Verstaspihankatu 7-9

Pollen tiloissa toimii tällä hetkellä (syksy 2017) Kinnarin koulun esikouluryhmä. Esikoululaiset ovat Pollen tiloissa uuden Kinnarin koulurakennuksen valmistumiseen tai syksyyn 2019 saakka. Tilojen käyttöön on tulossa muutoksia.

 

Perhekeskuspalvelut, lisätiedot

Kuntayhtymän perhekeskuspalvelujen päällikkö

Minna Kairesalo, puh. 040-315 2343

minna.kairesalo@keusote.fi