A

Perhekeskus Maahinen

26.6.2017

Perhekeskus Maahisessa toteutetaan Järvenpään kaupungin lapsi - ja perhetyötä. Perhekeskuksesta löytyy avoimen varhaiskasvatuksen palveluita leikkipuistotoimintaa, kerhoja ja ryhmiä sekä nk. varhaisen tuen perhetyötä.

Varhaiskasvatuskerhot toimivat Naavatiellä Jampassa, Kytötiellä Mankalassa sekä Wärtsilänkadulla monitoimikeskus Arkissa. Lisäksi Juhani Ahon leikkipuiston toiminnot kuuluvat perhekeskukselle. Perhekeskus Maahisessa ja Pollessa toimii myös äitiys- ja lastenneuvolapiste.

Tule mukaan!

 

Päärakennus, toimisto: Naavatie 1, 04440 Järvenpää p. 040 315 2149
maahinen(at)jarvenpaa.fi

Kesän aukioloajat 5.6. - 11.8.2017  Ma - To klo 9 - 16 Pe klo 9 - 14 

 

 

 

 

Avoimen leikkitila, sekä leikkipuisto ovat käytettävissä joka arkipäivä ma - to klo 9-17 ja pe klo 9-14.

Maahisessa on myös mm.  vauvaikäisten Nalliaiset-ryhmä, Taaperot 1-3 -vuotiaille, MaahisMusa, perhevalmennusta, perhekoulu, Vahvuutta vanhemmuuteen- ryhmä, käsikynkkä, Yhden vanhemman perheiden- vertaistuki ryhmä, isä-lapsi-ryhmä.

Lisätietoja ryhmistä Maahisen toiminnanohjaajilta puh. 040 315 2149 (toimisto)

Perhekeskus Polle
Verstaspihankatu 7-9

Pollen tiloissa toimii tällä hetkellä (kevät 2017) Kinnarin koulun esikouluryhmä. Esikoululaiset ovat Pollen tiloissa uuden Kinnarin koulurakennuksen valmistumiseen saakka.

Juhani Ahon leikkipuisto
Järvipuistonkatu 9, avoinna ti - pe klo 9 - 11.30. Puiston ohjattua toimintaa järjestävät MLL:n Järvenpään yhdistyksen vapaaehtoiset keskiviikkoisin ja Järvenpään seurakunta perjantaisin.

Mankalan koulun piharakennus
Kytötie 73, varhaiskasvatuskerhoja


Perhekeskus Maahinen kuuluu tiiminä Pienten lasten palvelut -yksikköön. Muita yksikön tiimejä ovat Neuvola (äitiys-, lasten- ja ehkäisyneuvola) sekä Perhepalvelut.