A

Polkupyörän vuokraaminen

Matkalla Aholaan tai muihin Tuusulanjärven kohteisiin? Tarvitsetko polkupyörän? Kysy meiltä!

Haluatko lähteä käymään Aholassa tai kiertää vaikkapa koko Tuusulanjärven? Järvenpään taidemuseo vuokraa pyöriä. Museolla on viisi tuliterää Jopoa asiakkaiden käyttöön. Pyörissä on mukana kypärä, pumppu, sekä kori, johon sopii mukaan reppu ja eväitä. Jopon voi varata etukäteen taidemuseolta, tai kysyä vapaita pyöriä paikanpäällä. Pyörän saa käyttöönsä maksamalla museon pääsymaksun ja jättämällä pantiksi kuvallisen henkilöllisyystodistuksen.

Polkupyöräkierrokselle saa halutessaan mukaan myös valmiiksi suunnitellun retken. Eero Järnefeltin 150-vuotisjuhlavuoden kunniaksi on pyöräilijöille suunniteltu retki Eeron maisemiin. Järvenpään taidemuseon kokoelmiin kuuluvista Eeron Järnefeltin tauluista monet ovat tehty museon naapurissa, taiteilijan ateljeekodissa Suvirannassa tai sen läheisyydessä. Vuosikymmenten saatossa maisemat ovat muuttuneet, talot hävinneet ja puut kaatuneet, mutta taide on pysynyt ennallaan. Eeron jäljillä -polkupyöräretkellä voit tutustua Järvenpään maisemiin sellaisina kuin Eero ne koki.

Polkupyörän vuokraus sisältyy pääsylipun hintaan (7/6/4 €) tai Museokortti. Yhteislipulla (9/7/5 €) pääset tutustutumaan sekä Järvenpään taidemuseooon, että Aholaan, Juhani Ahon ja Venny Soldan-Brofeldtin entiseen kotitaloon!

Huom! Varaa pyörä etukäteen taidemuseo(at)jarvenpaa fi tai kysy vapaata pyörää paikan päällä!

Katso ehdotus pyöräretkeksi Järvenpäässä!