A

Polkupyörän vuokraaminen

 Matkalla Aholaan tai muihin Tuusulanjärven kohteisiin? Tarvitsetko polkupyörän? Kysy meiltä!

Järvenpään taidemuseolla on viisi Jopo-polkypyörää asiakkaiden vuorattavaksi kesäkaudella kesä-syyskuussa. Pyörissä on runkolukon lisäksi ketjulukko sekä kori tavaroille. Hygieniasyistä emme kesällä 2020 lainaa kypäriä, joten otathan oman kypärän mukaan.

Pyörän saa käyttöönsä maksamalla museon pääsymaksun (7/6/4€ tai Museokortti) ja jättämällä pantiksi kuvallisen henkilöllisyystodistuksen. Yhteislipulla (9/7/5 €) pääset tutustutumaan sekä Järvenpään taidemuseooon, että Aholaan, Juhani Ahon ja Venny Soldan-Brofeldtin entiseen kotitaloon.

Pyörä tulee palauttaa museolle ennen museon sulkeutumisaikaa. Museon aukioloajat kesäkaudella ovat ke-su klo 10-17.

Polkupyöräkierrokselle saa halutessaan mukaan myös valmiiksi suunnitellun retken. Eeron jäljillä -polkupyöräretkellä voit tutustua Järvenpään maisemiin sellaisina kuin Eero ne koki. Järvenpään taidemuseon kokoelmiin kuuluvista Eeron Järnefeltin tauluista monet ovat tehty museon naapurissa, taiteilijan ateljeekodissa Suvirannassa tai sen läheisyydessä. Vuosikymmenten saatossa maisemat ovat muuttuneet, talot hävinneet ja puut kaatuneet, mutta taide on pysynyt ennallaan. Kysy esitettä museon kassalta!

Varaa pyörä etukäteen taidemuseo(at)jarvenpaa fi tai kysy vapaata pyörää paikan päällä!

Katso ehdotus pyöräretkeksi Järvenpäässä!

 Polkupyörän_lainaus