A

Sähköinen asiointi Järvenpään kaupungilla

Järvenpään kaupunki tarjoaa asukkaiden eri tarpeisiin eJärvenpää-asiointipalveluja sekä muita sähköisiä palvelujärjestelmiä. Tutustu aina tarvittaessa ohjeisiin ja muuhun lisätietoon ennen kirjautumistasi varsinaiseen palveluun. Tunnistautumista vaativissa palveluissa tarvitset sisäänkirjautumiseen pankkitunnukset, mobiilivarmenteen tai sirullisen varmennekortin.

eTerveyspalvelut

Käytössäsi ovat
  • ajanvaraus useisiin terveyspalveluihin
  • viestipalvelu.
Kiireettömät ja henkilökohtaiset asiat vaivattomasti läpi vuorokauden palvelusopimuksen tehneille. Puolesta asiointi -valtuutus (pdf-lomake) on mahdollinen. Asiointi on osa hoitokokonaisuutta ja merkinnät tallentuvat sähköiseen sairauskertomukseen. SSL-suojattu. Lisätiedot tai ilmoitus ongelmista puhelimitse
 
Jos palvelu on sinulle uusi, tutustu tarkemmin vasemman valikon kautta eTerveysasemapalvelut-ohjeisiin ja muiden palveluiden ohjeisiin.

eReseptin uusinta

Voit tehdä sähköisen reseptin (eResepti) uudistamispyynnön Kanta-palvelun kautta. Palveluun kirjautuminen edellyttää tunnistautumista. Tutustu tarvittaessa lisäohjeisiin.

eVarhaiskasvatus

Hae varhaiskasvatus- ja esiopetuspaikkaa sähköisellä hakemuksella eJärvenpää-asiointipalvelun yläreunasta Päivähoito-osiosta. Varhaiskasvatuspaikkaa on haettava 4 kk ennen hoidon tarvetta, tai yllättävän työllistymisen, koulutuksen tai opiskelun varmistuttua vähintään 2 viikkoa ennen hoidon tarvetta. Palveluun kirjautuminen edellyttää tunnistautumista.
 
Tutustu ePäivähoitohakemuksen täyttöohjeisiin esitteestä (pdf)

Hae rakennuslupaa ja asioi rakennusviranomaisten kanssa

Lupapisteessä voit hakea rakennetun ympäristön lupia sekä hoitaa niihin liittyvän viranomaisasioinnin. Voit myös hankkia Järvenpään kaupungin rakennuspiirustusaineistoja Arska-palvelusta.
 

Tutustu myös näihin sähköisiin palveluihin!