A

Satutunnit

Satutuntien aikataulut saattavat vaihdella, joten ne kannattaa tarkastaa lastenosastolta, kirjaston kotisivuilta tai kirjaston Facebook-sivuilta.

Satutunnit on tarkoitettu päivisin kotona oleville lapsille. 

Päiväkoti- ja perhepäivähoitoryhmille järjestetään mahdollisuuksien mukaan omia satutunteja. Niistä saat lisätietoja täältä.

Aamusatutunnit parittomien viikkojen torstaisin klo 10.30 - 11.00 alkaen 14.9.2017. Syksyn viimeinen satutunti on 21.12.2017. 

Tiistai-iltasatutunnit kerran kuussa tiistaisin klo 18.00 - 18.30. Iltasatuntipäiviä ovat 19.9., 3.10. ja 12.12. (Aiemmasta tiedosta poiketen 14.11. satutunnin sijaan järjestetään nukketeatteriesitys, johon on jaettu ennakkoon lippuja kirjaston lastenosastolla.)

Koulujen loma-aikoina ja kesäaikaan satutunteja ei järjestetä.

Kaikille avoimet satutunnit järjestetään Satuhuone Onnelissa, joka löytyy kirjaston aulasta. Satutunneilla luetaan satuja, ja satutunneille osallistumisesta saa leiman satupassiin. Kun satupassi on täynnä, lapsi saa pienen lahjan.

Iltasatutunneilla luetaan samoja satuja kuin aamusatutunneilla.

Satutunnit sopivat parhaiten 3-6-vuotiaille, mutta nuoremmatkin, kuuntelemaan tottuneet lapset ovat tervetulleita aikuisen seurassa.

Satutunneille on vapaa pääsy. Tervetuloa!