A

Skeittipuisto SK8

Järvenpään Rantapuistoon (Sibeliuksenväylä 49, 04400 Järvenpää) on avattu 10.10.2015 uusi skeittipuisto SK8. Skeittipuisto on noin 800 neliön betoninen ramppikokonaisuus. Puiston on suunnitellut johtava skeittipuistosuunnittelija Janne Saario. Mukana suunnittelussa on ollut myös alan harrastajia ja järvenpääläisiä nuoria. Nyt rakennettu skeittipuisto on osa alueen nuoriso- ja toimintapuistoa.

Skeittipuisto  on tarkoitettu skeittaajien, rullaluistelijoiden ja scoottajien käyttöön ja aukioloaika on joka päivä kello 7–22. Alue on myös päihteetön ja savuton.

Skeittipuiston yhteiselosta voi katsoa videon (youtube), jossa kerrotaan skeittipuistokäyttäytymisen etikettejä skeittareiden silmin. Youtubesta löydät erilaisia opetusvideoita vaikkapa Ollien tekemiseen.

Puiston kunnossapidosta huolehtii Kunnossapitopalvelut. Yhteystiedot: Seutulantalon asiakaspalvelu (09) 2719 2880, sähköposti: tekninen.palvelu(at)jarvenpaa.fi

Skeittipuistossa ei ole talvikunnossapitoa, joten puiston valot eivät ole iltaisin päällä lainkaan.

Huippulumilautailijat tsekkasivat SK8-skeittipuiston

Huippulumilautailijat Roope Tonteri ja Henna Ikola kävivät tsekkaamassa meidän skeittipuiston ja tykkäsivät siitä! Kaupunki sai avustuksen skeittipuiston rakentamiseen AVIlta, joka taas saa eri toimijoille myönnettävät avustusrahat veikkausvoittovaroista.

 

Skeittinetti_pieni