A

Suun terveydenhuolto

Hoitohuone

Suun terveydenhuolto palvelee Järvenpään uudessa sosiaali- ja terveyskeskus JUSTissa:

Lääkärinkuja 1 3.krs, 04410 Järvenpää

Suun terveydenhuollon
tehtävänä on kansanterveyslain mukaan ylläpitää toimintaa, johon luetaan kuuluvaksi valistus- ja ehkäisytoiminta sekä kunnan asukkaiden suun ja hampaiden tutkimus ja hoito. Toimintamme perustuu kaupunkistrategiaan, sen arvoihin asiakaslähtöisyys, rohkeus, vastuullisuus, oikeudenmukaisuus ja taloudellisuus. 

Ajanvaraus

Puhelin 09 2719 3320
ma - to 8:00 - 15:30
pe ja aattoina 8:00 - 14:00

Hoidon tarve ja kiireellisyys arvioidaan välittömästi yhteydenottopäivänä suun terveydenhuollon ammattihenkilön toimesta. Myös kiireellinen hoito (särky,turvotus, tapaturma) toimii ajanvarauksella.

Ajanvaraus 1-, 3- ja 5- vuotiaille lapsille onnistuu myös netissä (Kirjaudu eJärvenpää asiointipalveluun), tätä varten tarvitset varmennekortin, mobiilivarmennekortin tai verkkopankkitunnukset. Kaikki muut ajanvaraukset soittamalla.

Jos käynnistäsi on yli vuosi tai tulet ensimmäistä kertaa, täytä tullessasi esitietolomake. Lomakkeita löytyy suun terveydenhuollon toimistolta. Halutessasi voit myös tulostaa lomakkeen ja täyttää etukäteen kotona.

Aikuisten esitietolomake (pdf)
Nuorten esitietolomake (pdf)
Lasten esitietolomake (pdf)

Meillä on käytössä takaisinsoittojärjestelmä.

Kun soitat meille, kuuntele viesti ja valitse:

1. Ajan peruutus
2. Kiireellinen ajanvaraus särky/tapaturma
3. Kiireetön ajanvaraus ajan vaihtaminen/tarkastusaika/oire/lohkeama
4. Muut asiat

Vuoden alussa laskutusohjelmamme ei toiminut. Nyt ohjelma toimii, laskut tulevat viiveellä.

Tekstiviestimuistutus tulee edellisenä arkipäivänä. Lisäpalvelu on maksuton, eikä tekstiviestin perillesaapumattomuus ole syy jäädä pois varatulta ajalta.

Yli 15-vuotiaat varaavat ajan itse. Hammashoitolaan on toimitettava puolesta-asiointilupa (pdf), jos asiakas haluaa, että joku muu hoitaa hänen ajanvarauksiaan.

Ilmoittautuminen toimenpideajalle ITTE-automaatin kautta kela-, ajo-, henkilökortilla tai henkilötunnuksella. ITTE-automaatteja löytyy JUSTin pääaulasta tai kolmannesta kerroksesta.

Henkilökunta
Johtava hammaslääkäri 040 315 3329
Ylihoitaja 040 315 3522
17 terveyskeskushammaslääkäriä
21 hammashoitajaa
6 suuhygienistiä
2 välinehuoltajaa