A

Suviranta

Suvirannan varjoliljat. Kuva: Niclas Warius

Avoinna tilauksesta:

touko-syyskuu
ti, to, su klo 11-15 

Yleisöopastus

su klo 11
ti, to, su klo 12.30 (heinäkuussa)
Ennakkoilmoittautuminen!

In English

August on Thursdays at 14 pm

Yhteystiedot:

suviranta(at)jarvenpaa.fi
040 315 3881

Suvirannan ateljee. Kuva: Heli Tiensuu

Eero ja Saimi Järnefeltin taiteilijakoti

Suviranta on autenttisena säilynyt taiteilijahuvila Tuusulanjärven rannalla. Rakennusta ympäröi vaikuttava englantilaistyylinen puutarha. Sisällä talossa voi edelleen aistia 1900-luvun alun tunnelman.

Opastettu kierros järjestetään talon sisätiloissa, ensimmäisessä kerroksessa sekä sään salliessa puutarhassa. Kierroksella kerrotaan talon asukkaista Eero ja Saimi Järnefeltistä sekä esitellään ateljeekodin taidetta ja esineistöä. Opastetut kierrokset ateljeekodissa vain ennakkovarauksesta touko-syyskuussa ti, to ja su klo 11-15.

Omatoiminen vierailu ei ole mahdollinen.


Yleisöopastukset

Touko-syyskuussa sunnuntaisin klo 11

Heinäkuussa lisäksi ti, to, su klo klo 12.30

Yleisöopastus englanniksi elokuussa torstaisin klo 14

Juhannuksena su 23.6.2019 Suviranta on suljettu.

Hinta 8 € / henkilö.

Pääsymaksu yleisöopastukselle on mahdollista maksaa paikan päällä käteisellä tai pankkikortilla.

Kierrokselle varataan etukäteen paikka ensisijaisesti sähköpostitse. Mukaan mahtuu 25 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Paikalle voi tulla myös ilman ennakkovarausta, mutta tällöin mahtumista opastukselle mukaan ei voida taata. Huom! Muista peruuttaa paikkasi esteen sattuessa välittömästi puhelimitse tai sähköpostitse, jotta mahdolliset jonossa olijat pääsevät mukaan.

Ryhmille

Ryhmät voivat tutustua Suvirantaan ennakkoon varatulla opastetulla kierroksella ti, to, su klo 11-15 välisenä aikana. Ryhmään mahtuu maksimissaan 25 henkilöä. Yli 25 hengen ryhmät jaetaan kahtia. Tällöin ryhmällä on käytössään kaksi opasta.

Hinta

8 € / henkilö
Maksimikoko 25 henkilöä, yli 25 hengen ryhmät jaetaan kahtia

Hintaan sisältyy aina opastus. 
Ensisijainen maksutupa laskutus.
Varauksen yhteydessä on etukäteen toimitettava laskutustiedot ja y / henkilö-tunnus.
Yhteys: suviranta(at)jarvenpaa.fi, 040 315 3881

Toimi näin!

Varauspyyntö tehdään sähköpostitse tai puhelimitse. Varaukset tehdään viimeistään viikkoa ennen toivottua käyntiä. Varauspyynnöt käsitellään saapumisjärjestyksessä. Vahvistamme varauksen ensisijaisesti sähköpostitse. Opastuskieleksi voi valita suomen tai englannin, useimmiten myös ruotsin. Pyydämme huomioimaan, ettei taloon tai sen pihapiiriin ole mahdollista tutustua ilman vahvistettua ennakkovarausta. Talo on edelleen myös yksityiskäytössä, minkä vuoksi varaus on aina ehdollinen. Yhteys: suviranta(at)jarvenpaa.fi, 040 315 3881.

HUOM! Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että kohde ei sovellu liikuntarajoitteisille, sisätiloissa ei ole mahdollista liikkua pyörätuolilla tai rollaattorilla.

HUOM! Sovitusta ajasta tulee pitää kiinni, sillä opas on käytettävissä vain varattujen vierailuaikojen puitteissa. Myöhästymisestä johtuvasta aikataulun muutoksesta emme voi taata mahdollisuutta vierailuajan siirtämiseen. Muutokset mahdollisia.

Näin löydät perille

Pysäköinti Seurakunta-opiston parkkipaikalle, Seurakuntaopisto, Järvenpääntie 640, 04400 Järvenpää

suviranta_kartt_0418_c-01

 

Lataa esite: Suviranta-esite (pdf)