A

Tapahtumat, tilat ja kulttuuripalvelut

Päivitetty 25.9.

Yli 50 hengen tapahtumia voi järjestää sisätiloissa ja rajatuissa ulkotiloissa silloin, kun tapahtumanjärjestäjä pystyy varmistamaan osallistujien turvallisuuden.

Kulttuuri- ja tapahtumapalvelut

Kaupungin kulttuuri- ja tapahtumapalveluissa noudatetaan valtioneuvoston ja Keusoten suosituksia koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Katso myös www.jarvenpaa.fi/kulttuuriaetana.

Järvenpää-talo

Järvenpää-talo on avoinna jälleen. Koronatilanteen vuoksi talossa vierailun turvallisuuteen (turvaetäisyydet, käsihygienia, henkilöstömäärän rajoittaminen) kiinnitetään erityistä huomioita. Lisäksi Järvenpää-talon siivousta on tehostettu.

Kirjasto

Kirjasto on avoinna normaalisti, katso aukioloajat kirjaston sivuilta.

Koronatilanne näkyy edelleen kirjastossa mm. supistettuina oleskelupaikkoina, sekä turvaväleistä ja hygieniasta on huolehdittava. Myös omatoimikirjaston aukioloajat ovat iltaisin toistaiseksi normaalia lyhyemmät. Kirjastossa on asiakkaiden käyttöön käsidesiä ja käsienpesumahdollisuus. Kirjastossa on suotavaa asioida vain terveenä.

Järvenpään museot

Järvenpään taidemuseo ja Ahola noudattavat talven aukioloaikoja ja ovat avoinna kesä-syyskuussa keskiviikosta sunnuntaihin klo 10-17. Museoissa harjoitetaan tehostettua siivousta ja kävijöiden tulee noudattaa hygieniasäännöksiä. Museo myös suosittelee asiakkailleen tiloissaan kasvomaskien käyttöä. Taidemuseoon mahtuu kerrallaan 50 kävijää ja Aholaan 20. 

Järvenpään taidemuseo
Ahola
Suviranta

Yhdistysten vuokratilat

Yhdistysten vuokraamat ja kaupungin omistamat kokoontumistilat ovat avoinna. Tiloja käytettäessä tule noudattaa kokoontumisrajoituksia, turvavälejä sekä hygieniaohjeita. 

Kaupungin henkilöstö pääosin etätöissä

Kaupungin henkilöstö pysyy etätöissä toistaiseksi.