A

Tenavanetti

Tenavanetti eli Digitaalinen kasvunkansio on Järvenpään kaupungin päiväkodeissa käytössä oleva vuorovaikutteinen portfoliosovellus. 

Tenavanetti mahdollistaa perheen ja kasvattajien välisen yhteistyön tiedotteiden sekä lapsen kasvua koskevan portfolion välityksellä. Digitaalinen kasvunkansio mahdollistaa perinteisen kasvunkansion tapaan lapsen kasvun ja oppimisen näkyväksi tuomisen. Lisäksi siihen voidaan liittää digitaalista materiaalia kuten valokuvia, ääninäytteitä sekä Word-dokumentteja kuten lapsen varhaiskasvatussuunnitelma ja esiopetuksen oppimissuunnitelma. Lapsen lähtiessä päiväkodista voidaan tiedot tallettaa CD-ROM -levykkeelle.

Tenavanettiä käytetään Internet-selaimen välityksellä. Tämä mahdollistaa kasvunkansion sekä tiedotteiden tarkastelun ajasta ja paikasta riippumatta. Kansioon on olemassa kahdenlaisia käyttäjäoikeuksia: opettajan ja lapsen. Opettajan tunnukset on tarkoitettu päiväkodin henkilökunnan käyttöön, kun taas vanhempien tunnukset ovat joko perhe- tai vanhempikohtaisia.

Kasvatusyhteistyön tiivistäminen on digitaalisen kasvunkansion tärkein tavoite. Vanhemmille digitaalinen kasvunkansio tuo päiväkodin arjen lähemmäksi kotia. Tiedotteet kulkevat ja säilyvät sähköisessä muodossa. Kotona vanhemmat voivat yhdessä lapsen kanssa tutkia arjen tapahtumia talllenteiden avulla.

Kirjautuminen Tenavanettiin

Sisäänkirjautuminen

  • Valitse pudotusvalikosta lapsesi päiväkodin nimi
  • Syötä saamasi käyttäjätunnus ja salasana niille varattuihin kohtiin