A

Sähköinen tilojen varaus Timmissä

Järvenpään kaupunki on siirtynyt liikuntatilojen varauksissa asteittain Timmin sähköiseen varaukseen. Kaikki liikuntatilojen ja -paikkojen varaukset tehdään 1.12.2017 lähtien Timmin sähköisen varausjärjestelmän kautta, johon käyttäjän tulee rekisteröityä. Tällä hetkellä sähköinen varausjärjestelmä on käytössä Liikuntakeskus Piirosen tiloja varattaessa.

 

Timmi on internetissä toimiva tilavarausjärjestelmä, jonka kautta voit hakea tiloja esimerkiksi liikuntaan, harrastustoimintoihin, koulutuksiin sekä erilaisiin tapahtumiin. Voit hakea käyttövuoroja joko yksittäisinä varauksina tai vakiovuoroina, yksityishenkilönä tai yrityksen, yhdistyksen tai yhteisön edustajana.

Rekisteröityneenä asiakkaana voit tehdä hakemuksia järjestelmän kautta sekä muokata omia hakemuksiasi. Näet varaustilanteen Timmissä aina reaaliaikaisena.

Voit selailla tiloja kirjautumatta sähköiseen asiointiin.

 

Tilojen hakeminen, peruminen ja muutosten teko varauksiin.

Yksittäiset tilapäisvuorot tulee hakea hyvissä ajoin, viimeistään seitsemän arkipäivää aiemmin, jotta hakemus ehditään käsittelemään ja saat varausvahvistuksen ennen varauksen ajankohtaa. Varausten peruutukset tulee tehdä sähköpostitse liikunta@jarvenpaa.fi myös viimeistään seitsemän arkipäivää ennen varauksen ajankohtaa, muutoin varauksesta laskutetaan hinnaston mukainen maksu. Mahdolliset muut muutokset varauksiin tulee tehdä viimeistään neljä arkipäivää ennen varauksen ajankohtaa.

Timmin asiakkaiden rekisteröintejä, tilavarauksia, muutoksia tai peruutuksia ei käsitellä viikonloppuisin eikä sivistyksen ja vapaa-ajan palvelupisteen sulkuaikoina.

 

Ohjeistamme tarvittaessa tilavaraajia Timmin sähköisen varauksen käytössä. Järjestämme kolme samansisältöistä koulutusiltaa sähköisen asioinnin käytöstä 9.11., 15.11., 29.11.2017 klo 18.00-19.30 Järvenpää-talolla. Lisätiedustelut ja koulutusiltoihin ilmoittautumiset sähköpostitse liikunta [at] jarvenpaa.fi tai puhelimitse 09 2719 2498.