A

Tori ja katumyynti

JoulumarkkinatTervetuloa Järvenpään torille!

Tori on avoinna arkisin ja lauantaisin klo 7–15. Tori sijaitsee kävelykatu Jannen Tuusulanjärven puoleisessa päässä, osoitteessa Järnefeltinkatu 1, Prisma-keskuksen vieressä.

Järvenpään toria hoitaa yhteistyössä kaupungin kanssa Järvenpään kaupunkikeskusta – Sykettä ja Sinfoniaa ry. Sykettä ja Sinfoniaa hoitaa torin asiakaspalvelun, tiedotuksen ja tapahtumat. Kaupunki vastaa torin puhtaanapidosta ja muista huoltotöistä.

Järvenpään torin myyntipaikat (talvikausi 1.1.–29.2. 2016)

Tori on avoinna arkisin ja lauantaisin klo 7–15 paikan ennakkoon varanneille torimyyjille. Toripaikan voi varata Sykettä ja Sinfoniaa -toimistolta puhelinnumerosta 040 315 2856 tai sähköpostitse kavelykatu(at)jarvenpaa.fi, arkisin klo 10–14. Huom! vakipaikan (kuukausi-/ vuosipaikka) lunastaneiden ei tarvitse tehdä erikseen varausta.

Toripaikan hinta on 10 € (2x2m), 15 € (3x3m), 20 € (4x4m). Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Toripöydät ovat myös myyjien käytössä. Pöytien käyttö sisältyy toripaikan hintaan.

Talvikirppis lauantaisin

Kirpputorialue sijaitsee torin päädyssä (Subway-ravintolan edustalla).

Kirpputoripaikan hinta on talvikaudella 5 € (sis. alv). Kirpputorille ei oteta ennakkovarauksia. Paikkamaksu sisältää myös toripöydän, pöytävarasto aukeaa klo 7.00.

 

Lisätietoja toripaikoista ja torin tapahtumista: