A

Muistathan, että palkanlaskentaan vaikuttavat tiedot on oltava Merja Lehtosella viim. kuukauden 14. pvä (poikkeuksena kesäkuun 2. ja joulukuun 2. pvä). Olethan myös palauttanut jo päättyvän lukukauden päiväkirja/opiskelijalistat! 

 ** 

Lomakkeita tuntiopettajille:

 

Opettajan opas 2016-2017

Meripohjolan opistopiirin ja Oulun yliopiston Osaava-hankeessa tehty Onnistu opiston opettajana -opas: http://www.jokihelmenopisto.fi/files/OnnistuOpistonOpettajana_WEB.pdf

Erityisesti tuntiopettajille suunnattu artikkelikokoelma Ilo oppia ja opettaa - Vapaan sivistystyön puhurit ja myötätuulet on tuotettu OKM:n Osaava-ohjelmaan kuuluvassa, pääkaupunkiseudun kunnallisten kansalaisopistojen Opet oppii -hankkeessa: https://www.omnia.fi/documents/14704/2645999/Ilo+oppia+ja+opettaa+-+Vapaan+sivistysty%C3%B6n+puhurit+ja+my%C3%B6t%C3%A4tuulet+%28PDF%29.compressed.pdf/36c17b37-eeaf-4881-a76f-ab8a2cec2527

matkalasku

Huomioithan, etttä matkat korvataan halvimman kulkuneuvon mukaan (esim. VR:n lähiliikenteessä 10 matkan sarjalippu, joka on voimassa 2 kk).

henkilötiedot palkanmaksua varten

Arviointilomake
Kursseista lähtetään automaattisesti sähköpostitse opiskelijoille arviolomake täytettäväksi kurssin päätyttyä. Koko lukuvuoden kursseista lähetetään joulu/tammikuussa. Yllä linkki tulostettavaan arviolomakkeeseen, jos opiskelijalla ei ole sähköpostiosoitetta.

koulutustukianomusOppiva ja Osaava 2020 -hanke

Oppiva ja Osaava 2020 hankeen kotisivut, jossa on lisäinfoa hankkeesta sekä alueelliset täydennyskoulutukset, löytyy täältä.

Tavoitteet:

* Työhyvinvoinnin lisääminen työhyvinvointikartoitusten, -koulutuksien ja -tapahtumien avulla.
* Pedagogisen tietoyhteiskuntaosaamisen kehittäminen.
* Opistojen kehittämissuunnitelmien päivittäminen.