A

Työllisyyspalvelut

 

Kuntalaisena voit tulla asiakkuuteemme omatoimisesti puhelinsoitolla sekä kaupungin sosiaalitoimiston tai TE -toimiston lähettämänä. Työllisyysyksikkömme tarjoaa  henkilökohtaista ohjausta ja neuvontaa, jonka tavoitteena on tukea kohti avoimia työmarkkinoita. Ohjauksen ja neuvonnan lisäksi apuna voidaan käyttää esimerkiksi kuntouttavaa työtoimintaa, työkokeilua ja palkkatukityöllistämistä.

Työnantajana saa yksiköstämme neuvoja erilaisiin työllistämisvaihtoehtoihin sekä palkkaukseen haettavista lisätuista.Työllisyyspalveluidemme tehtävänä on  toteuttaa työllisyydenhoitoa, jonka avulla seudun työnantajien työvoimatarpeet ja työttömät työnhakijat kohtaavat. Asiakasrekisteristämme voi myös mahdollisesti löytyä yritykseenne tai yhdistykseenne uusi työntekijä.

Työllisyyspalveluissa palkkatyö nähdään ihmisen ja hänen lähipiirinsä parhaana sosiaaliturvana. Työllisyydenhoidon tavoitteita ovat muun muassa pitkäaikaistyöttömyyden ennaltaehkäisy ja nuorisotyöttömyyden alentaminen. Kehitämme palvelujamme aktiivisesti.

Syksyllä 2015 yhteistyössä ViaDia Järvenpää ry:n kanssa käynnistynyt TYYLILLÄ DUUNIIN! -hanke on osoittautunut tarpeelliseksi. Tammikuun 2016 alusta Järvenpään kaupungin työllisyysyksikkö jatkoi hankkeen koordinointia itsenäisesti. Pitkäaikainen työttömyys heikentää usein ihmisen hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Usko työllistymiseen horjuu. Iso joukko palveluntuottajia on liittynyt talkoohenkisesti Tyylillä duuniin! -projektiin, jolla pyritään parantamaan järvenpääläisten pitkäaikaistyöttömien kokonaisvaltaista hyvinvointia ja itseluottamusta työllistymisen tehostamiseksi. Tarjolla on neuvontaa sekä sisäiseen että ulkoiseen hyvinvointiin. Projekti jatkuu myös vuonna 2017.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset palveluntuottajaksi Tyylillä duuniin! -hankkeeseen: työllisyyskoordinaattori Marjo Kanninen, puh. 040 315 2496, etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi

Löydät meidät nyt myös facebookista Työllisyysyksikkö / Cooperin kulma. 

Tutustu myös reippaasti laajenevaan Duuniportaali.fi -rekrysivustoon, jossa paikalliset työnantajat ja työvoima kohtaavat! 

Tietoa maahanmuuttajille tästä.

Koulutukset aikuisille maahanmuuttajille Suomessa / Maahanmuuttajakoulutus.fi is the website number one for immigrants which want to educate in Finland.  - See more at http://www.mamuko.fi/

Työllisyysyksikkö

Työllisyysyksikkö
Valtuustonkatu 3, PL 41, 04401 Järvenpää