A

Järvenpään kaupunki työnantajana

Järvenpää on tekijöidensä näköinen kaupunki! Järvenpään kaupungin palveluksessa on noin 1 600 kunta-alan ammattilaista. Kehitämme kaupungin työyksiköissä aktiivisesti hyvää toimintakulttuuria ja huolehdimme henkilöstön työhyvinvoinnista monin tavoin. Palkitsemme työyhteisöjä kehittämishankkeista ja tuloksellisesta työstä innovaatio- ja ideapalkinnolla sekä Sukkela-pikapalkkioin. Henkilöstön työhyvinvointiin panostamme tarjoamalla tukea liikunnan harrastamiseen sekä järjestämällä erilaisia tapahtumia ja kursseja. Järvenpään kaupunki on savuton työpaikka ja henkilöstöä kannustetaan tupakoimattomuuteen.

Järvenpää on elinvoimainen noin 43 600 asukkaan kulttuurikaupunki, josta on hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle. Helsinkiin junalla pääsee noin puolessa tunnissa. Järvenpään valttina on myös Tuusulanjärven kulttuurimaisemassa sijaitseva luonnonläheinen asumisympäristö.

Haluatko olla yksi tekijä joukossamme? Meillä on monipuolisia ja vaihtelevia tehtäviä, joissa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi ja sen kehittämiseen.

Katso täältä Järvenpään kaupungin avoimet työpaikat!

Järvenpään sosiaali- ja terveyspalvelut ovat siirtyneet 1.1.2019 Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän järjestettäviksi. Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän työpaikat löydät kuntayhtymän sivulta.

Nuori, hae kesätyötä! Katso täältä Kesätyö 2020.

Tutustu Järvenpään kaupungin henkilöstökertomukseen:

Katso, mitä ammattilaisemme kertovat työstään 

Rekryvideot YouTubessa