A

Työvalmennus ja uraohjaus

Työllisyysyksikön työvalmentajalta saat tukea työnhakuun ja työhakemusten tekemiseen sekä uuden uran suunnitteluun erilaisten koulutusvaihtoehtojen kautta. Asiakas ohjataan tarpeen mukaan myös muiden palvelujen piiriin, kuten aikuiskoulutuksen opinto-ohjaajalle, ammatinvalintapsykologille tai sosiaali- ja terveyspalveluihin. Työvalmentaja tekee tiivistä yhteistyötä asiakkaan ja tämän verkoston kanssa.

Työntekijä ja asiakas suunnittelevat yhdessä asiakkaalle mielekkään työelämäpolun, joka voi sisältää esimerkiksi työkokeilua. Työkokeilu on hyvä vaihtoehto uudenlaisten työtehtävien kokeilemiseen ja työhön valmentautumiseen. Samalla voi myös kokeilla erilaisten ammattien ja työpaikkojen kiinnostavuutta ja soveltuvuutta. Tilanteen mukaan kyseeseen voi tulla myös palkkatukityöllistyminen.

Työkokeilussa työpaikalla selvitetään asiakkaan soveltuvuutta työhön tai ammattiin sekä eri koulutus- ja työvaihtoehtoja. Työkokeilu voidaan järjestää esim. valtion virastossa, kunnan / kuntayhtymän tehtävissä, yhteisön tai säätiön työtehtävissä tai yrityksessä.

Työtön työnhakija voi osallistua työkokeiluun perehtyäkseen tai palatakseen työelämään ja edistääkseen työhönsijoittumistaan ja ammattitaitoaan. Työkokeilupaikan voit myös etsiä itsenäisesti ja tehdä sopimuksen Te-toimiston ja työpaikan kanssa.

Yhteystiedot:

työvalmentaja Heidi Pelli puh. 040 315 2464. Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi

työvalmentaja Sirpa Ollikainen puh. 040 315 1760. Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi

Löydät meidät myös facebookista työllisyysyksikkö/Cooperin kulma. Käy tykkäämässä!

 

HUOM. Tutustu nyt maksuttomaan paikallisalueen työnhakuportaaliin ja lisää työllistymismahdollisuuksiasi www.duuniportaali.fi

Tietoa maahanmuuttajalle 

  • Koulutukset aikuisille maahanmuuttajille/ Maahanmuuttajakoulutus.fi is the website number one for immigrants which want to educate in Finland.  - See more at: maahanmuuttajakoulutus.fi