A

Ulkomainonta

Kuntavaalien 2017 ulkomainonnan voi aloittaa viikkoa ennen ennakkoäänestyksen aloittamista eli keskiviikkona 22.3.2017

Järvenpään kaupungin alueella ulkomainontapaikkoja pystytetään seuraavasti:

1.       Kävelykatu / torialue / Järnefeltinkatu (torialueella, länsireunalla)
2.       Haarajoen koulun kohdalla, Haarajoenkatu
3.       Jampan ostoskeskuksessa Oksapolun varrella Wärtsilänkadun alikulun
          ja ostoskeskuksen välillä
4.       Helsingintie varrella Polvipolun ja Myllytien läheisyydessä.
5.       Kyröläntien varrella Horsmatien kulmauksesta hieman Puistotielle päin.
6.       Vanhankyläntien kevyenliikenteenväylän varrella Rasipolun kohdalla.

Kartta

Jokainen eduskuntavaaleihin osallistuva puolue/valitsijayhdistys saa vaalimainontaa varten kustakin vaalimainostelineestä yhden paikan. Jos puolueet ovat vaaliliitossa, on kullekin puolueelle oltava oma paikka mainostelineessä.

Vaalimainospaikat telineissä vasemmalta oikealle määräytyvät sen järjestyksen mukaan, johon puolueet/valitsijayhdistykset on määrätty ehdokaslistojen yhdistelmään. Vaalimainospaikat merkitään mainostelineisiin kunkin puolueen/valitsijayhdistyksen mukaan. Keskusvaalilautakunnalle varataan ehdokaslistojen yhdistelmää varten 1–2 paikkaa.

Mainosten taustalevyt tulee olla kooltaan 120 cm korkeita ja 80 cm leveitä. Telineiden rakenteesta johtuen mainoksen voi asettaa vain taustalevyn toiselle puolelle. Taustalevyt on mainostilaa saaneiden itse hankittava.


Kuntavaalien vaalimainoksien kiinnittämiseen tarjolla apua Järvenpään kaupungilta:


1.
Varaa vähintään 6 kpl mainoksia ja taustalevyjä (mahdollisesti rikottujen/tuhrittujen mainosten tilalle varakappaleita). Mainoksia voi kiinnittää vain 1 kpl/taulu, ei kaksipuolisesti.

2.
Toimita materiaali Järvenpään kaupungin työllisyysyksikköön VIIMEISTÄÄN pe 17.3.2017 klo 7.30-12 välisenä aikana. Työllisyysyksikön osoite on Valtuustonkatu 3, Järvenpää. (Vaalea kaksikerroksinen puurakennus kirjaston ja kaupungintalon välissä). Mikäli em. ajankohta ei missään tapauksessa käy/mikäli materiaalin toimittaminen onnistuu aikaisemmin, sovi erillisestä ajasta Agnieszka Mozejko-Vuollet (puh. 040 315 3980) kanssa.

3.
Täytä ilmoitus ja jätä se työllisyysyksikköön materiaalia luovuttaessasi, saat itsellesi halutessasi kopion.
Lomake

4.
Nouda materiaali pois työllisyysyksiköstä 12.4.2017 klo 7.30- 15 välisenä aikana. Mikäli em. aika ei millään sovi, sovi noutoajasta erikseen Agnieszka Mozejko-Vuollet (puh. 040 315 3980) kanssa.

 

Lisätietoja ulkomainonnasta:

  • Puh. 040 315 2004 / keskusvaalilautakunnan sihteeri
  • Sähköposti: vaalit(at)jarvenpaa.fi